Tehnički kutak > Garaža

Aprilia RS 50

<< < (6/13) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: Groš - 26 Studeni, 2011, 15:20:31 ---maaa frendee imao sam vec sranja s genericom 125 kod murje kad su muu dole kod bazenaa hapsili s otvorenim aspuhom i mjerili decibele..pa kad me poslali ponovno na tehnicki..itd... Zato mi se nije za igrat visee...kad bude malo toplije naci cemo se da je isprobaš =) a za mašinu od 125 vec razmišlajm al ima puno kiteva za nju i na ebayu se može nac athena 70 alu s jednom karikom nova s poštarinom 1180kn...

--- Kraj citata ---
ma zelinska g#vn#d!,treba ih hebat! ja sam im par puta bjezo!, po poljima i ko zna di!,normalno bez tablice!,

miki_pp:
http://imageshack.us/g/836/dsc01425d.jpg/
evo nekoliko slikice, pogledaj i onda uradi sve po redu.
na gianelli trgni restriktor na pocetak grani.
moras da promenis predna zvezda, ona seriska je sa 11 zuba, a tebe treba sa 14 zuba.
u karburator treba da promenis glavna dizna95, igla-mislim a13 na sredni zub, atomizer 211.
ovaj kit za karburator moras da ga promenis, potrazi ga na servisu za aprilia ili derbi.
ako oces da ga vratis seriski auspuh onda treba od njega da maknes katalizator, i one cefcice sa granom.
sa seriski spuh bez blokade rs ide 95 prema satu
sa gianelli 105

atomizer je ta mala zlatna cevcica sta se nalazi nad glavna dizna.
bez ovaj kit za karb. nije moguce da se nastelova da radi i da ide kako treba.

IvanRox:
mnogo lepo  ;D

Groš:
Gdjee kupiti taj atomizer??? Iglaa dodje 50 kn tu na ms shopu,al atomizer ima najmanji 260...di bi toga bilo za kupit u zgu? Servise zvat nema svrhee...jer sam vec imao losa iskustva kad sam zvao moto mondo pa pitaju zasto mjenjam diznu na rsu da je serisjka 62 savim dovoljna..hh

miki_pp:
mnogo od te lude nemaju pojma od skutere i motorima, bez razlog sta nivno radno mesto je u ovlasteni servis.
taj celi set- kit za rs50 u makedoniu moze da se kupit u ovlasteni servis i u svaki magazin za prodaja na aprilia i piaggio i derbi skutere i motore.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju