Tehnički kutak > Tuning skutera
Položaj gljive na Piaggio mašini
Ekysha:
Što je po vama najbolje/najučinkovitije?
Radi se o Piaggio agregatu, konkretnije o Gileri Runner.
Original prirubnica + filter sa nakrivljenim nastavkom:
Original prirubnica + filter sa ravnim nastavkom (bez blatobrana):
Malossi 45° prirubnica + filter sa ravnim nastavkom (bez blatobrana,i tu bi morala ici izrezana kada plus eventualno podizac amortizera)
Zika:
3. slika :icon_thumright: :icon_thumright:
1v4nd:
--- Citat: zikaTGB - 28 Rujan, 2011, 21:19:52 --- 3. slika :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
definitivno 3 slika žiksss :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
pralas:
pod 45 stupnjeva a i tema ti je retardirana jer si to mogao i sam zakljuciti...
sa prirubnicom pod 45 stupnjeva bi trebao imati nesto bolji idaziv na gas a i ako gledas estetiku tako je najljepse
Ekysha:
--- Citat: pralas - 28 Rujan, 2011, 21:42:38 ---pod 45 stupnjeva a i tema ti je retardirana jer si to mogao i sam zakljuciti...
sa prirubnicom pod 45 stupnjeva bi trebao imati nesto bolji idaziv na gas a i ako gledas estetiku tako je najljepse
--- Kraj citata ---
Izvini frende, al ovaj forum me naucio da ne postoji glupo pitanje, samo glup odgovor..prema tome nekosta me nista pitati...
A uostalom pitanje je postavljeno zato jer sam cuo razne teorije (npr. da sa prirubnicom od 45° skuter nece dobivat dovoljno goriva,jer je drugi kut itd itd, pa moje je da pitam) :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju