Općenito > Generalno o skuterima

Beta Ark pitanje

<< < (6/7) > >>

Carlos:
ma lako ja to sredim...samo me zanimalo dal se isplati zezat s istrosenim klipom. Frend ce mi obradit cilindar na stroju tako da to nije problem. Nisam ja od onih koji daju motor drugima da mu slazu...volim sam serafit, a tu na forumu ima dosta stvari koje sam trazio kako bi saznao sta i gdje. Karb imam 21, a auspuh cu nekako skrpat iako nije u toliko losem stanju kako se cini....prijasnji vlasnik je rezao nosac na auspuhu i stavljao drugi na njega i sve je sfušao, mislim cijeli motor je sfušan :) cak je uspio svaki seraf zglodat tako da sam jedva odserafio termogrupu i deklo. Na ventilatoru je slomio dva perca, ne skroz nego malo....oce to stvarat kakav problem???

neer:
sto se ventilatora tice nece ti stvarat probleme sto nema dva tri perca..probaj klip nabavit novi a termogrupu sredi ako se da sredit..i te sarafe sto su zglodani pod hitno promjeni jer je to shebano ...deklo pricvrsti kak spada  stavi nove sarafe jer deklo cini cvrstocu ljevog bloka (dokazano) sve to ti sredi .jel taj skuter radio kad si ga kupio??

dino_sk:
koliko si novaca dao za njega ??

Carlos:

--- Citat: neer - 10 Ožujak, 2008, 01:48:44 ---jel taj skuter radio kad si ga kupio??

--- Kraj citata ---

radio je...al kako sam vec napisao jako cudno....

--- Citat: dino_sk - 10 Ožujak, 2008, 13:23:30 ---koliko si novaca dao za njega ??

--- Kraj citata ---

cijena je smjesna....sram me rec uopce ;D

gumy:
čekaj jel taj due sad original ili prva specijala ili što već?
ako je original imam ti ja za njega klip i kariku, ima jedan ris ali je karika druga, ako si zainteresiran...
ako misliš bacat bolje meni to daj da se mogu igrat s time :D
polomljena perca na ventilatoru ti neće smetat, jedino ako nije iskrivljen..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju