Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera runner tuning

<< < (4/4)

1v4nd:

--- Citat: JeRa - 28 Rujan, 2011, 15:25:08 ---pricas guposti i slusas gluposti.. nije istina ako imas lakse rolice da imas start , a teze za krajnju... bitno je pogoditi idealnu tezinu , i pokusati sa vise tezina rolica i tada ces imati i najbolji start i najvecu krajnju koju taj setup (ili serijala ) moze izvuc

--- Kraj citata ---

na serisku sam kolegi stavljao od 5,0 do 5,5 i najbolje su mu se svidjele 5,3 onak najbolje je imo start i brzinu...a sad drugo je to ako ima neki setup onda kombiniraš od lakši ka težim valjčićima

Dionisius:
Imam identičan setup kao u prvom postu sto pise sa rolicama od 6,3 g
ide 96 po satu na duljim dionicama start je sasvim OK (po meni).

Imao jedan dan 5g rolice (čisto za probu) i prevrtavao je užasno tako sam vratio 6,3 g

JeRa:

--- Citat: 1v4nd - 28 Rujan, 2011, 15:29:20 ---
na serisku sam kolegi stavljao od 5,0 do 5,5 i najbolje su mu se svidjele 5,3 onak najbolje je imo start i brzinu...a sad drugo je to ako ima neki setup onda kombiniraš od lakši ka težim valjčićima

--- Kraj citata ---
i ti opet nemozes skuzit da nije za svaki setup 5,3 idealno... nemozes stavit na serijalu i na midrace istu tezinu rolica , nemozes!

1v4nd:

--- Citat: JeRa - 28 Rujan, 2011, 21:08:18 ---i ti opet nemozes skuzit da nije za svaki setup 5,3 idealno... nemozes stavit na serijalu i na midrace istu tezinu rolica , nemozes!

--- Kraj citata ---

znam ja to...i razumijem šta mi hoćeš reć....al razumi i mene....ja sam fino napiso seriska mašina 5,3g valjčići jel tako slobodno odg ako nisam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju