Općenito > Generalno o skuterima
Stalker dizna
SixPack:
:sign018:
Kako si metnuo prednji od runnera, jel si mijenjao čašice vilica, ili si bacio distancijer?
Kako ti ide stalker sa tim starim karbom i kolko troši, baš me zanima?
motov3x:
Da čašice sam stavio od runnera!
Sad trosi oko 5.5 ili 6, a kako ide ja sam zadovoljan makar neznam bas kolika mu je krajnja jer mi ne radi brzinomjer, al otprilike 75, sad ce na lagani servis jos nije bio otkako sam ga uzeo pa cemo vidit!
nrg extreme:
--- Citat: motov3x - 30 Rujan, 2011, 00:29:20 ---Da čašice sam stavio od runnera!
Sad trosi oko 5.5 ili 6, a kako ide ja sam zadovoljan makar neznam bas kolika mu je krajnja jer mi ne radi brzinomjer, al otprilike 75, sad ce na lagani servis jos nije bio otkako sam ga uzeo pa cemo vidit!
--- Kraj citata ---
Previše to troši. :dontknow:
motov3x:
--- Citat: nrg extreme - 30 Rujan, 2011, 00:32:28 ---Previše to troši. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma daj!
Evo danas sam skinuo karb i pogledo kolika je dizna i ona je 72, a ne 76
I jos sam bio u servisu da pitam kolika je serijska i dobio sam miljon odgovora!
Ovdje mi covjek kaze da je 68, u jednom servisu mi kaze 72, u drugom 79, i pito sam poznanika i on mi kaze 75, pa koja je sad na kraju!
nrg extreme:
--- Citat: motov3x - 30 Rujan, 2011, 01:07:10 ---Ma daj!
Evo danas sam skinuo karb i pogledo kolika je dizna i ona je 72, a ne 76
I jos sam bio u servisu da pitam kolika je serijska i dobio sam miljon odgovora!
Ovdje mi covjek kaze da je 68, u jednom servisu mi kaze 72, u drugom 79, i pito sam poznanika i on mi kaze 75, pa koja je sad na kraju!
--- Kraj citata ---
Kod mene na weberu je bila 68,ne vjerujem da ju je itko mijenjo prije mene jer sam ga kupio kao čistu serijalu od vlasnika.
Neki su pričali da su imali 78 serijsku diznu na njemu,tako da koja je ne znam točno.
Moguće da su se obje ugrađivale na servisima. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju