Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia rs 50 prodaja i kupnja megelli 125 r
IvanRox:
--- Citat: giannelli - 26 Studeni, 2011, 12:11:28 --- vec je ne kvalitetan motor, kostor mu je tanak, plastike nikkve slab ruzan svasta nesto. bolji mu je rs nego taj meželi
--- Kraj citata ---
potpis
Groš:
Imate decki pravoo bolji mi je rs iako je 50 ccm al ide bolje nego kineski skuteri 125 i oni qinqi i keeway čoperi od 125 kubika... nije to sad nekaa jurilicaaa..da trga asfaalt..al ide 100,ak se zaljepim za rezervar ide i do 105..kaj je meni dovoljno za cistu serijalu..lako se stavi neki kit pa ce onda ic i brze od tih megellia..iako po ubrzanju su i sad tu negdje..
Loris Ri:
--- Citat: giannelli - 26 Studeni, 2011, 12:11:28 ---ajde demba ne rise, prodaj vxa i kupi megelia ako ti je tako dobar. ne radi se odrzavanju i voznji motora, vec je ne kvalitetan motor, kostor mu je tanak, plastike nikkve slab ruzan svasta nesto. bolji mu je rs nego taj meželi
--- Kraj citata ---
ja sam sa svojim motorom zadovoljan......
za nekvalitetu motora,batina je isto nekvalitetna a ima ih koji su prosli i 20tkm i vise sa urednim odrzavanjem,motor ce bit dobar onolko kolko ga odrzavas.....svi skuteri/motori imaju neke "djecje bolesti" neki manje neki vise al sve se da rijesit....
za slab ruzan,o ukusima se ne raspravlja,nekome je ljep.....prije vx-a sam i imo u planu megellia uzet ali ne S nego R,jer mi vise pase "sportivica" nego enduro/supermoto......
IvanRox:
ma oke je to motor kolko tolko al kod vecine se na punom gasu zaguše
Groš:
Dobar jee po izgleduu sigurnoo...ali ipak italija je italijaa...aprilia provjerenaa i djelova ima. Tak da sam odustao od megellia..ako ce bit kaj u buducnosti,onda bude novi derbi gpr 125 4t...ili runner st 125...naravno rabljeni...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju