Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia rs 50 prodaja i kupnja megelli 125 r
luna500rr:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Listopad, 2011, 18:56:11 ---megelli buraz, imaš kit 180cc za njega meni se čini i to je onda kompletan motor :toothy10:
--- Kraj citata ---
lol, s kitom ide 120-125 prave, u kitu dodje radilica s duzim hodom, klip cil, neznam jel karb ili samo dizne...
svejedno opet neide ko vx(r) :laughing7:
Groš:
definitivno sam odustao od megelia pošto sam jucer išao u crnomerece po lančanik s apriliom i na semaforu u dubravi je bio jedan megeli supermoto kraj mene i krenuli oba dvojee ii bili smo isti do 50-55 poslje me on šišao jer iam prednj lančanik s 11 zuba pa motor ide 70..
IvanRox:
gledaj taj motor mi ima frend j#bote prvo mu je amortizer puko u voznji (2000 km) drugo da gas motor se zagusi tako da nez kolko ti je to pametno moj odabir bi bila yamaha xt 125
Grale:
--- Citat: Groš - 19 Listopad, 2011, 15:53:52 ---definitivno sam odustao od megelia pošto sam jucer išao u crnomerece po lančanik s apriliom i na semaforu u dubravi je bio jedan megeli supermoto kraj mene i krenuli oba dvojee ii bili smo isti do 50-55 poslje me on šišao jer iam prednj lančanik s 11 zuba pa motor ide 70..
--- Kraj citata ---
točno to... :icon_thumright:
piko1002:
imam ti ja megelija, 107 po gpsu mi je najveca brzina tak da ono... fali mu snage, al brijem da se to moze dobit s kitom, ove neke gore navedene stvari ovise o voznji i brizi o motoru, a sve i da ne ovise, garancija to mora pokrit, sve u svemu, motor je dobar za te pare, al velim, malo mu snage ipak treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju