Ostalo > Motocikli

YZR R6 mojeeeeeeeeeeeeeeee :)

(1/5) > >>

Laki:
Imo sam neke kombinacije i dobio pod racun Yamahu YZR R6, 2002 godina, regan do 6mj 2012, sa novim gumama i lancanicima.
Na njoj je spuh ATD Dubravcic, BMC protocniji filter zraka.
Kad sam ga uzeo napravio sam odmah servis na njoj, moram samo jos uzet nove svjecice( citaj iridium :glasses9:) i gasssssss

Ja sam sa motorom zadovoljan pogotovo jer je volan dosta vislje postavljen nego na novijim r-ovima pa mi nezapilje u koljena
P.S. ja imam skoro 2 metra :happy8:

Evo slika, jedino sam izravno polozaj tablice

duje87:
koliko km ima da ti odma skinen smijesak s lica ;D

Laki:

--- Citat: duje87 - 26 Rujan, 2011, 18:58:18 ---koliko km ima da ti odma skinen smijesak s lica ;D

--- Kraj citata ---
uzeo sam ga sa 46tkm, sad je na 49tkm

duje87:

--- Citat: Laki - 26 Rujan, 2011, 19:02:21 ---uzeo sam ga sa 46tkm, sad je na 49tkm

--- Kraj citata ---

onda sritno..9 komada sta znan dosad je riknilo izmedju 43 i 50.. a za samo jednu san cua da je prisla 50 000,samo da napomenen od svih 9 nijedna nije bila nesto klana ni vozena bez ulja..

moja je riknila na 43500,al ne radi tvornicke greske nego je puka ventil..inace in cilindri pucaju na toj kilometrazi negdi otprilike i ispuse kompresiju posteno..izmiri svoju kompresiju 12,4 ti je tvornicka :icon_thumright:

Laki:

--- Citat: duje87 - 26 Rujan, 2011, 19:08:48 ---onda sritno..9 komada sta znan dosad je riknilo izmedju 43 i 50.. a za samo jednu san cua da je prisla 50 000,samo da napomenen od svih 9 nijedna nije bila nesto klana ni vozena bez ulja..

moja je riknila na 43500,al ne radi tvornicke greske nego je puka ventil..inace in cilindri pucaju na toj kilometrazi negdi otprilike i ispuse kompresiju posteno..izmiri svoju kompresiju 12,4 ti je tvornicka :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jos mjesec dana voznje i onda cu se brinut oko toga, naravno ak izdrzi  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju