Tehnički kutak > Garaža

CPI 100 z bedexa :)

<< < (12/15) > >>

neven92:
ma ja i frend smo se vozili malo tak po bregima,nisam znal da si ti gore doma   :icon_biggrin:

drugi put te ide gemist kad pem tud  :toothy9:

road_runner:
kad zalutaš da ne krepaš od žeje   :icon_biggrin:

neven92:
dobar dan xD

evo mene nakon dugo vremena,puno se vozim,nis ne sarafim i tak...  ;D

e sad nedavno sam kupil karb dell 19  i sad me jebe to stelanje da nemrem vjerovat   :angry7:  sredil sam to sve da ide ok,boja svjecice je ok,potrosnja mi se cak i manja cini ,al ne kuzim ovo :

neznam zakaj al svako malo mi se desi da baca van gorivo karb....i slini jako dole kod casice al to bum danas probal neki dihtung zmisliti...al me ovo najvise muci kaj baca gorivo...gledal sam plovak i on je prerano zatvaral pa kad sam se vozil puni gas nakon par km mi se znal ko da se bu ugasil ,pustim gas ,dobi goriva i opet ide....al je svejedno bacal gorivo van...i saad sam to podesil da ne zatvara tak rano i sad ide ful gas kak god dugo treba,sve super,al svejedno i dalje baca gorivo van   :toothy12:  pa koji mu je vrag,ima neko iskusniji da mi veli neke,dajte pomognite,bil sam otvoril temu al slabo je pomoci bilo   :happy8:

Sonny br.11:
Jel moguče da sam to čudo u srijedu vidio u bedexu kraj trgocentra :icon_scratch:

neven92:
ne moguce nek si vidio,frendu sam dal da u ducan skokne  ;D   a i videl budes na tamburaskima sad kad budu   :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju