Tehnički kutak > Garaža
CPI 100 z bedexa :)
neven92:
danas stigao klip RMS 47mm i sutra ujutro ide cilindar na brusenje....jos se danas radi malo oko nosaca i sklapanje ide sutra....slike nekakve ovih dana, nemam s cim slikati, mobitel mi otkazal poslusnost.... :toothy3:
neven92:
dijelovi stigli jucer,sve slozeno,razrada 20 min na leru,pa 10 min odmor,pa opet 20 min na malo jacem leru,20-30 km lagane voznje i sad ga vec malo teram bolje....e sad,gore je karb mikuni 16mm,nutra dizna 68 ,redsponge,i skuter trokira od pola gasa na dalje a kad se zgrije je vec bolje...a svjecica crna ...sad nekak mi je to mala dizna,kaj bi trebala jos manja?
kod struje je jos poprilicno posla,to bude ovih dana....danas makar je takva kisa ja sam isel isprobati i mogu reci da sa nenastelanim karbom,prelaganim rolicama(teze nemam) skut ide super,kazaljka odvrti dok se ne zaustavi u onoj plastiki crnoj ;D
video sutra i neke slike ak se popravi vrijeme... ja zadovoljan(al susjedi vise nisu)... i koje bi malo mekse federe na kvacilo,trenutno su zuti,i nemrem se tak voziti,nemres lagano krenut nikam,previsoko starta... :help:
ak more ko odgovorit na ta pitanja u vezi dizne i federa bio bi zahvalan :)
neven92:
evo neki video,ne vidi se bas jer je snimano s nekim prastarim lg-om al sta je tu je ;D
uzivo malo bolje ubrzava,uglavnom,malo jos to postelati,sad jedan dan mi dođu dizne i rolice i onda samo gasss... :toothy10:
i da,komentiranje zabranjeno ::)
ivanm:
ček koji si cilindar brusil na 47mm?
neven92:
piaggio cilindar...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju