Tehnički kutak > Garaža
CPI 100 z bedexa :)
neven92:
inace skuter je slozen neki dan ,al jbg,za vikend je bilo :cugaa: pa nisam stigel sarafiti :toothy3: a sad radim pa je sve na knap..
Uploaded with ImageShack.us
s masinom sam prezadovoljan,ide super,nisam jos nis stigel izmjeriti,al od osjecaja ide kojih 85 po gpsu,malo vise,nisam ga jos ni nigdje stisnul kak spada :icon_biggrin: vuce super al malo lakse role,i mislim da jednostavno hoce drugi spuh gore,reza bude pun pogodak :D makar mi je i sad super,tiho radi a ide :D starta u preniskim okretajima,to treba rijesit...i tak :toothy12:
sutra sam doma pa idem potrositi pun rezervoar da vidim potrosnju i to sve ....
i da,ono kaj bude najgore,struja :sad3: to bude sad jebanja stim,al nema veze...
i da,na cilindru vidim da pise TOP ...to onda nije originalni ili? i kak zmisliti plastiku hlađenja oko cilindra,ovu imam kod ventilatora al oko cilindra ne....
:hello:
JogFromYamaha:
ak je masina orginal nesme prek 3.5 trositi
B.E.R.O.:
Sta imas smisljati plastike od hladjenja oko cilindra,nadjes original i obje kupis za 50 - 100 kn polovne!!!
:dontknow: :dontknow:
danc00:
--- Citat: B.E.R.O. - 24 Veljača, 2012, 17:03:07 ---Sta imas smisljati plastike od hladjenja oko cilindra,nadjes original i obje kupis za 50 - 100 kn polovne!!!
:dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Točno tak, ne znam kakva su to uopće pitanja :icon_scratch:
I bez tih plasika se nije pametno vozit jer ak ju nemaš isto ti je ko da ti ne radi zračno hlađenje, jer to su kanali za hlađenje...usmjerivać strujanja zraka...ajd sad je ok dok je hladno ali ipak ti se more pregrijat.
B.E.R.O.:
Nece sad dok je hladno ali kad zatopli onda su to vec neke druge price!!!
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju