Tehnički kutak > Garaža

CPI 100 z bedexa :)

<< < (6/15) > >>

neven92:
evo opet mi spuh pukao i doslo vrijeme za zamjenu....

ovdje je prije toga pukao

pa sam ga zamjenio s gianelliom

skuter je duze stajao pa sam sad kad sam ulovil vremena malo isao sam pregledati kaj me muci da ide tak slabo...
ovo sam u filteru nasao   :toothy12:

malo sam i karb ocistio sa nekim sredstvom za kocnice i mogu reci da fenomenalno cisti,nabavio sam jeftino,pa onda nek se trosi  ;D

probao sam i po blokovima i ljepo cisti

i onda sam nasao jedan od razloga zakaj nejde skuter...nije mi se penjao klipic u karbu do kraja...

sad je to rijeseno i 79 po gpsu sam ulovio,karb je nastelan,dizna 75 i prerađeni airbox i sad se ne gasi na ful gasu,sve je super....i danas na kratko montiran spuh i skuter puno ljepse vuce a vjerojatno i kranja bude bolja,isao sam na kratku voznju i nije bilo bas ravnice al 80 sam ulovio al bi i bolje sigurno...sad idem prijenos rijesiti i bude jos bolje,rolice su prelagane a i remen bi trebalo zamjeniti....budem vidio sutra,skuter je skroz rastavljen,bez ijedne plastike ,rijesavam struju,bude sutra jos slika i nadam se jos boljem rezlutatu....

neven92:
i jos stigla felga i puno stvari za stelanje prijenosa,i trebale bi gume ovih dana i to bude to zasad dok ne nađem opet neki posao da dođem do love...

evo kakva je svjecica danas bila nakon voznje

Uploaded with ImageShack.us

Rox-Rab:
spuh si mogao i prije nabavit za tu sitnu lovu sto sid ao za toga,cekamo video kako ide s tim spuhom  :laughing7:

svjecica je super,rekao bi da je cak i mrvicu bogatija

i da sta ti kukuruz radi u filteru? :laughing6:

neven92:
a znam ,mogao sam,al nisam skoro mjesec i pol dirao po skuteru pa onda i nisam nista kupovao za njega..

a kukuruz...  :toothy9:  imam misa u radioni i kukuruza i on si je lagano nosio kukuruz kod rupicu od filtera zraka i nutra lagano grickao,tocno se vidi ,ni ja nisam mogo vjerovat   :toothy12:

luna500rr:
vec sam mislio da si pravio kokice na auspuh :toothy12:

a nek si vise nabavio normalan auspuh, javi kliko potegne kad ga dokraja slozis :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju