Tehnički kutak > Garaža

CPI 100 z bedexa :)

<< < (4/15) > >>

Hrga:
Puno ljepse i bolje za vozit, bar mislim, bi bilo kad bi bio iza neki kraci amoritzer. Bolji bi bio polozaj masine :)

neven92:

--- Citat: walkay - 12 Listopad, 2011, 18:01:55 ---Nemoj farbat sa sprayom, samo ces unistit plastike, bolje nosi kod majstora na farbanje!

--- Kraj citata ---

znam,zato i mislim da budem tak napravil jer sam do sad farbal sa sprejom i nije mi bas bilo bog zna kaj....

--- Citat: Hrga - 12 Listopad, 2011, 18:37:10 ---Puno ljepse i bolje za vozit, bar mislim, bi bilo kad bi bio iza neki kraci amoritzer. Bolji bi bio polozaj masine :)

--- Kraj citata ---

polozaj masine je tak malo u koso zbog nosaca...jer je rama od cpia malo visa nego od stalkera pa dok sam pripasal to tak kak hocu izaslo je to...kraci amortizer nebi pomogel jer je odnaprijed podignuta masina....al za vozit je cist ok   :headbang:

Hrga:
pa nema veze sto je podignuta od naprijed, ti bi je s kracim amortizerom, tj. gumu bi priblizio vise undertailu, vidim da ima mjesta, ajd samo probaj amortizer odsarafit i vidit koliko ide dole :)

meni za ljubav <3 hahaha :D

neven92:
haha,tebi za ljubav onda,tak da bus videl da pukne ljubav tak,jer se bum prehitil na pleca kad gas dam ak spustim zadnji kraj  :icon_biggrin:

neven92:
i tak...  ;D

malo sam nekaj slagal danas,doslo mi rolica,federa ,dizni i svega od clana massi kojemu se opet zahvaljujem,i danas malo sprobaval....stavil sam maloosi bijele suste jer s zutima nisam mogel lagano krenut,s ovima mi je fenomenalno sad....pa sam probal ljubicasti centralni,onak,potegne ok do kojih 20 ,30,i onda pocne usporavat,tak da mi je taj pretvrd...i sad imal sam doma neki crveni,malo meksi od tog je ja mislim,pitaj boga od kojeg proizvođaca,stavil role od 6,1 gram i probal...ide ok al nekak slabije nek sa serijskim centralnim...al reko ajd da probam se malo voziti da to legne kak spada...i nakon nekih 20 km,preporod...skuter vuce super,cak dosta bolje do nekih 30 po satu,onda se osjeti lagani pad okretaja al kad ga dalje ulovi ide opet bolje ,ja zadovoljan....malo kad pustim gas na 50,60 pa opet dam gas onda mu treba sekunda dvije da se razvrti i opet povuce al to mi ne smeta tak jako...krajnja brzina mi je zacudo,bolja....puno bolje vrti i ide...imam dva videa,prvi kad sam tek stavil taj crveni,kad nije isel bas ,a drugi video kad je sve to malo leglo na svoje...al dojdem doma i skuzim da sam snimal bez zvuka tak da ono...nije isti dozivljaj,pa neznam dal da stavim ta dva videa sad,ili da posnimam sutra ,preksutra sa zvukom....

a doslo i do problema nekakvih....do sad je sve ok bilo,boja svjecice je kak treba,al sad posto ide bolje,drzal sam ga ful gas oko 5,6 km i samo najemput mi se skut ugasi..ko da se pregrijal....to bi trebalo rijesiti vecom diznom,jel tak? a i ovo me malo zbunilo

Uploaded with ImageShack.us

remen je star vec poprilicno,vjerojatno i istrosen dosta,dal je to razlog kaj mi ovak stoji u polutkama ili more biti jos kaj?  :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju