Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter od 50ccm uzeti?
manijak89:
Ja ti nisan nista od tih navedenih vozia pa ti ne mogu dat savjet, ali dosta san se dopisiva sa ekipom na forumu preko privatnih poruka i sazna san kako ovi 50 ccm brzinci nisu losi.
Vecina hvali yamahu tzr 50 i govore kako je jedini servis koji su radili bili lanac i lancanici na 14-15t km. Da idu bez blokada oko 95-100km/h i da trose oko 4l
Ja san jos u dilemu i neman pojma sta da uzmen a trebat cu brzo. Skuter je praktican za grad jer je startniji i nema saltavanja, ali ovi je kvalitetniji i moze van grada... treba probat provozat pa odlucit :dontknow:
LudKoKupus:
A koliko trosi sr50r po gradu?
SixPack:
--- Citat: maki 225 - 26 Rujan, 2011, 18:35:47 ---Nemoj,kad sam ga prebaciovao na karburator onda znaš koliko je sati. :nono:
--- Kraj citata ---
Zašto bi netko uopće prebacivao na karb ako se misli voziti na kapaljku.
pOha:
Izgledom su obe aprilie ludilo! Ova na brzine mi ne izgleda losa, samo treba je provozat... po nekim klipovima ne pari uopce lose :dontknow:
ivanzd:
apriliu rs 50. ovo lito san se vise vozija na njoj nego na svom motoru,i mogu ti rec da ide odlicno,a ako ti se svida brzina i sve od aprilie evo ti onda jedan motor koji ima isti motor ko i RS samo supermoto,odličan je vozio sam ga,i mogu ti reci da je lipo ocuvan i dosta para u njeg ulozeno,sve najbolji djelovi: http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/malaguti-xsm-50-cm3-oglas-3462751
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju