Tehnički kutak > Tuning skutera

gubi struju

<< < (2/7) > >>

speed:

--- Citat: mrcina - 07 Ožujak, 2008, 22:09:11 ---upravljačka jedinica bananko.

--- Kraj citata ---

cdi,regler nije,jer mi daje 14,7 V na punom gasu,a da je i automat od zmigavaca ne bi radili samo zmigavci,a meni ne radi ni stop svijetlo

Crazy Kuree:
Sumljam da je do svjećice al vrijedi probat kupi svjećicu sa oznakom R na sebi i probaj... a ti stavi od nekog akumulator drugi pa vidi jel do njega, to je glupost šta u ti neki modela zavisi do akumulatora puno toga, u mene uopće nema akumlatora skinut pošto je i anlaser skinut i radi normalno al viđo sam puno ljudi u koji nemore upalit nikako dok ne promjeniš akumulator

vpucko:
eo bash sam vozio jos poslije, radi sve normalno, onda ponekad tak gubi struju, onda opet ok, pa stanem pa onda opet!

znaci nije stalno tako, ponekad "kad mu dodje"

moze bit samo da negdje masu dobiva pa zato! rastavit cu sutra sve pa pogledat da nije negdje neka zica otpojena ili da nije izolirana!

..::IVKULJA::..:
pogledaj dobro instalacije pogledaj da ti se neka zica nije precvikala i dira ramu negdje.. ak je to u redu ja bi sljedece pogledao namotaje

Crazy Kuree:
i imaš masu negdje prikovčanu za ramu odšarafi i to ošmirglaj malo i zavrni opet... mislim da je u minarelija na alaseru masa ovog novog, a vidio sam u malaguti f12 stavi se na šaraf od dekla masa i ak ne staviš ne more upalit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju