Tehnički kutak > Injection

Čistač injektora

<< < (3/5) > >>

ivek_sr:
jesi se ikad pitao kud ide topli zrak kad prođe kroz kiler? Ja sam to gledao i skužio nigdje pošto imam dole gumu kod vilica... zato sam ukomponiral one rolete od novog runnera u prednju plastiku i vozim se već boga pitaj kolko na nekoj čempionki rgy6 neko sranje... al vrijeme joj je da je se zmenja... uglavnom smanjio sam si temperaturu mašine i sebo stvorio grijanje nogu :)

Tadr3:

--- Citat: ivek_sr - 27 Rujan, 2011, 22:45:17 ---jesi se ikad pitao kud ide topli zrak kad prođe kroz kiler? Ja sam to gledao i skužio nigdje pošto imam dole gumu kod vilica... zato sam ukomponiral one rolete od novog runnera u prednju plastiku i vozim se već boga pitaj kolko na nekoj čempionki rgy6 neko sranje... al vrijeme joj je da je se zmenja... uglavnom smanjio sam si temperaturu mašine i sebo stvorio grijanje nogu :)

--- Kraj citata ---

mozda, al meni termostat ni ne radi domro, jedva da se i zgrije

ivek_sr:
meni pričaš... meni su već dve čukice zgorile kad stavim drugi osigurač a sve sam promjenio... dakle sve osim kompa... i stalno mi rikava nemam trubu ni žmigavce i benzin ni ulje sve gledam od oka... neznam kaj biu moglo to bit...

Grale:
mali update teme...taj čistač,jel su to tabletice ili kaj?

ive_91:
ditech treba topline a ne da mu bude zima..

i treba svjecicu ekvivalent ngk 7. a ne 8 kak trpaju.. nekima ce radit i po ngk 9 al 90% nece radit..

frend na py. ima ngk 7 evo broji vec 4500 jedno ciscenje i deri miksko..!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju