Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
Macak sf:
--- Citat: ivan_speedy - 08 Travanj, 2012, 10:15:08 ---Preljepa je ova srka,a ni sf nije za bacit,oces se mijenjat :toothy10:
--- Kraj citata ---
Ivane hvala,ne vidim razlog zasto bi se htio mijenjat kad imas najuredniji skuter na forumu...Ja isto volim urednost al ti nisam ni do koljena... :icon_thumright: :icon_thumright:
ivan_speedy:
--- Citat: Macak sf - 08 Travanj, 2012, 15:33:47 ---Ivane hvala,ne vidim razlog zasto bi se htio mijenjat kad imas najuredniji skuter na forumu...Ja isto volim urednost al ti nisam ni do koljena... :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma na srku ja mislim,nego dobro pa ljepse je vidit uredan skuter nego neuredan,pa zasto se nebi malo potrudio dok mi je dosadno i ocistio ga sta nije tako=
R-Fan7:
evo i mene malo da ubacim u razgovor ..taj pegy ide ko ni jedan drugi pegi :toothy9: :toothy9: motor leti
inace ova yamahica u cosku je moja
RoSsI 46:
Speedfight je prelijep :icon_thumright:
Macak sf:
Pozdrav skuterasi, evo nakon duzeg vremena doslo vrijeme da i ja malo update-am svoj projekt... :icon_thumright:
Od zadnjeg posta na motor je stavljena MHR replica, kuplung i zvono(stage6), karb 19 te yasuni R...
Evo par slikica:
Posto je doslo hladno vrijeme imam u planu dosta toga izmijenit na skutu...
Prvenstveno mislim na styling...
U planu je stavit prednju vilicu od yamahe aerox, drag volan, koso digitalni sat, te pofarbat skut...
Neki dijelovi su vec nabavljeni i radovi su u tijeku...
Evo slika kako sada skut izgleda:
Vilica i felge:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju