Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 by Macak sf

<< < (13/62) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Macak sf - 27 Ožujak, 2012, 22:32:41 ---Bero to si u pravu...A sad da se vratim na svog sf-a...Znaci vratio sam original karb sa aerboxom i onim nastavkom...Gore je dizna 64 i imam osjecaj da skut ide bolje neg sa onim karbom 17.5...Jucer smo se vozili frend i ja na njemu i uspio sam ga dobit 80km/h i to po koso satu koji mislim da nelaze bas tolko ko serijski...

--- Kraj citata ---
Znaci vratio si kako sam ti rekao!!!
Mora ici bolje nego sa onim karburatorom,sa njim je dobivao previse goriva a ni auspuh nije bio nesto jak da bi to gorivo izbacio.
Kosso sat za razliku od serijale je dosta tocan,ni ne laze nesta previse.
Ako ide 80 po satu sa dvoje i to jos sa tobom i jos nekim  :toothy3: :toothy3: onda je to odlicno za 50 ccm.
 :icon_thumright:
Ne diraj nista ako se ne gusi i ako pali i radi normalno.
Ne isplati se kemijati.

Macak sf:

--- Citat: B.E.R.O. - 27 Ožujak, 2012, 22:42:34 ---Znaci vratio si kako sam ti rekao!!!
Mora ici bolje nego sa onim karburatorom,sa njim je dobivao previse goriva a ni auspuh nije bio nesto jak da bi to gorivo izbacio.
Kosso sat za razliku od serijale je dosta tocan,ni ne laze nesta previse.
Ako ide 80 po satu sa dvoje i to jos sa tobom i jos nekim  :toothy3: :toothy3: onda je to odlicno za 50 ccm.
 :icon_thumright:
Ne diraj nista ako se ne gusi i ako pali i radi normalno.
Ne isplati se kemijati.

--- Kraj citata ---

Posluso sam tvoj savjet i vratio sve orginal i za sada sam pre zadovoljan kako skut ide...Vozio sam se par dana s njim i za sad sve radi kako treba, jedino me malo zeza ler gas...Znaci kad stanem motor radi na 2500 jedno vrijeme i onda se odjedamput spusti na 1500 tako da neznam radi cega je to...  :dontknow:

Macak sf:
Evo malo novostii...Nabavljeno neki dijelovi za apriliu.Spuh yasuni r, multivar, red sponge, dizna 65, žuti federi kvačila.

Bilo je malo muke dok sam sve to slozio a najvise sa federima na kuplungu :)

Motor ide ko blesav :icon_thumright: no neznam tocno kolka mu je krajnja jel mu kazaljka stane na 80...

Evo malo slika motora i slika sa danasnje voznjice s ekipom  :icon_thumright:  :icon_thumright:

B.E.R.O.:
Svidja mi se Yasuni,jako!!!
 :icon_thumright: ;D ;D
Talijan je ruzan.
 :toothy10:

Lijepa ekipa,samo mi nije jasna jedna stvar kako si se uspio sa dva motora u isto vrijeme voziti??
 :drunken_smilie: :drunken_smilie: :icon_scratch: ???

Macak sf:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Travanj, 2012, 22:39:06 ---Svidja mi se Yasuni,jako!!!
 :icon_thumright: ;D ;D
Talijan je ruzan.
 :toothy10:

Lijepa ekipa,samo mi nije jasna jedna stvar kako si se uspio sa dva motora u isto vrijeme voziti??
 :drunken_smilie: :drunken_smilie: :icon_scratch: ???

--- Kraj citata ---

Ma ja sam se s ekipom vozio na sf-u pa nam se stari sa apriliom prikrpo...Jbg stari isto lud za motorima... :toothy10:  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju