Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
Macak sf:
--- Citat: grgaSP04 - 07 Ožujak, 2012, 20:16:00 ---ljepo motor svaka cast na odrzavanju i poliranju...znam da si napravio ovaj zadnji lajtung al pazi da ti se nebi desilo ko mom frendu da ti iskoci van i centralna nogara lupi par puta po njemu i probusi se a to shvatis tek kad na zadnjem u dvoje izgubis kocnicu i nema te sta vratit :)
--- Kraj citata ---
Hvala grga sve mi je jasno no taj dan sam montiro deklo i spuh pa sam iso odma slikat no kasnije sam vratio lajtung na svoje mjesto... :icon_thumright: :icon_thumright:
ivan_speedy:
Ako cemo pazit sad na svaki detalj,mogo si i promijenit ove zahrđale sarafe na deklu :dontknow:
Salim se ja malo :icon_thumright:
B.E.R.O.:
Ne onaj na deklu nego onaj na auspuhu,ne salim se ja!!!
;D ;D
To si polirao rucno ili strojno??
Postupak molim,mislim znam kako se radi ali me zanima??
:headbang:
Macak sf:
--- Citat: ivan_speedy - 07 Ožujak, 2012, 20:37:59 ---Ako cemo pazit sad na svaki detalj,mogo si i promijenit ove zahrđale sarafe na deklu :dontknow:
Salim se ja malo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hehe imam ja nove sarafe no na ova zadnja dva mi je otisao navoj pa mi stari bolje drze ali sredit cu ja i to...
Macak sf:
--- Citat: B.E.R.O. - 07 Ožujak, 2012, 20:55:02 ---Ne onaj na deklu nego onaj na auspuhu,ne salim se ja!!!
;D ;D
To si polirao rucno ili strojno??
Postupak molim,mislim znam kako se radi ali me zanima??
:headbang:
--- Kraj citata ---
Neznam dal mislis na dekl il na auspuh no postupak je isti...
Dekl:Prvo sam boju skinuo desolom i minivosom i tako par puta dok nisam skinuo svu boju...Ispod boje mi je bio šprickit kojeg sam skinuo šmirglom(mislim 240 pa sve finijim do vodobrusnog).Vodobrusni sam koristio(800,1200,1500,2000).Nakon toga sam dobro ispolirao sa purolom te presao na krede...Prvo smedom kredom i za kraj sam presao plavom kredom radi sjaja...
U kratko bi to bilo to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju