Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
Macak sf:
Evo malo novosti, trenutno je motor raskopan jer su lezajevi prozujali, pa to treba rijesit, Vec su kupljeni novi lezajevi i semerinzi, pa ce se najvjerojatnije to sve sutra sklapat :icon_thumright:
Pa evo i malo slika radova :)
Blokovi sa starim lezajevima...
Lezajevi i semerinzi izvadeni...
Ostatak dijelova... Radilicu sam zaboravio poslikat :icon_scratch:
Evo nabavljeno jos nesto novo :toothy10:
Malossi polutke :icon_thumright:
ivanm:
to su NTN japan sa 8 kuglica, takve ja imam na svom. nakon kolko km su prozujili i zašto? jel prozujio samo jedan ili oba?
edit. zapravo vidim da je jedan sa 8 a drugi sa 10 kuglica.. tko je to slagao :omfg:
B.E.R.O.:
Sad kad je sve rastavljeno,napravi nesto sa blokovima plastificiraj,bojaj ili poliraj!
Kad je vec motor ful sredjen!!!!
:icon_thumright:
Macak sf:
--- Citat: ivanm - 02 Ožujak, 2014, 13:17:49 ---to su NTN japan sa 8 kuglica, takve ja imam na svom. nakon kolko km su prozujili i zašto? jel prozujio samo jedan ili oba?
edit. zapravo vidim da je jedan sa 8 a drugi sa 10 kuglica.. tko je to slagao :omfg:
--- Kraj citata ---
Jedan je NTN Taiwan, a na drugom ne pise marka samo Francuska...
Lezajevi su prozujali nakon 15000km, sada su prvi put blokovi otvarani, znaci to je u tvornici slagano :icon_thumright:
--- Citat: B.E.R.O. - 02 Ožujak, 2014, 14:13:08 ---Sad kad je sve rastavljeno,napravi nesto sa blokovima plastificiraj,bojaj ili poliraj!
Kad je vec motor ful sredjen!!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa to je i bilo u planu, nesto napraviti sa blokovima, ali nazalost nesto je iskrsnulo, pa ce to morat jos malo pricekat :icon_thumright:
Grale:
Rješi usis odma :icon_thumright:
Jel ide natrag serijska radilica ili neka druga?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju