Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 by Macak sf

<< < (54/62) > >>

Macak sf:
Evo malo novosti, trenutno je motor raskopan jer su lezajevi prozujali, pa to treba rijesit, Vec su kupljeni novi lezajevi i semerinzi, pa ce se najvjerojatnije to sve sutra sklapat  :icon_thumright:

Pa evo i malo slika radova :)

Blokovi sa starim lezajevima...

Lezajevi i semerinzi izvadeni...

Ostatak dijelova... Radilicu sam zaboravio poslikat  :icon_scratch:

Evo nabavljeno jos nesto novo  :toothy10:
Malossi polutke  :icon_thumright:

ivanm:
to su NTN japan sa 8 kuglica, takve ja imam na svom. nakon kolko km su prozujili i zašto? jel prozujio samo jedan ili oba?

edit. zapravo vidim da je jedan sa 8 a drugi sa 10 kuglica.. tko je to slagao :omfg:

B.E.R.O.:
Sad kad je sve rastavljeno,napravi nesto sa blokovima plastificiraj,bojaj ili poliraj!
Kad je vec motor ful sredjen!!!!
 :icon_thumright:

Macak sf:

--- Citat: ivanm - 02 Ožujak, 2014, 13:17:49 ---to su NTN japan sa 8 kuglica, takve ja imam na svom. nakon kolko km su prozujili i zašto? jel prozujio samo jedan ili oba?

edit. zapravo vidim da je jedan sa 8 a drugi sa 10 kuglica.. tko je to slagao :omfg:

--- Kraj citata ---

Jedan je NTN Taiwan, a na drugom ne pise marka samo Francuska...
Lezajevi su prozujali nakon 15000km, sada su prvi put blokovi otvarani, znaci to je u tvornici slagano  :icon_thumright:

--- Citat: B.E.R.O. - 02 Ožujak, 2014, 14:13:08 ---Sad kad je sve rastavljeno,napravi nesto sa blokovima plastificiraj,bojaj ili poliraj!
Kad je vec motor ful sredjen!!!!
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa to je i bilo u planu, nesto napraviti sa blokovima, ali nazalost nesto je iskrsnulo, pa ce to morat jos malo pricekat  :icon_thumright:

Grale:
Rješi usis odma :icon_thumright:

Jel ide natrag serijska radilica ili neka druga?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju