Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 by Macak sf

<< < (46/62) > >>

Macak sf:
Sic će ići na tepiciranje sada preko zime već je kombinacija boja u glavi,tablicu sam maknuo sa dekla nakon upozorenja naših dragih plavaca da nije na vidljivom mjestu  :glasses9: a što se tiće prednjeg blatobrana problem je u premekanim prednjim vilicama pa dolazi do udaranja prednje maske u njega pa sam ga skinuo ali postoji i rješenje tog problema umetanjem malo duže piksne u tub ili ću dati napraviti malo jaće opruge uglavnom sad preko zime rješit ću i taj problem. :icon_thumright:

Ridi77:
ja imam vec 2 god tablicu dole i uvjek mi nikad nisu nis rekli za to? ti su bili zajebani onda hahaha, e to te pitam onda ce to bit super, da te pitam mislim uzimat ovaj amortizer zadnji, kakv je'? jel dobar? jel dosta tvrd?

Aprilia SR50 Mo1:
fin sf fin  :glasses9:

dule pacov:
jel valjaju kaj ovi ebay gripovi?

Macak sf:

--- Citat: Ridi77 - 03 Listopad, 2013, 20:15:06 ---ja imam vec 2 god tablicu dole i uvjek mi nikad nisu nis rekli za to? ti su bili zajebani onda hahaha, e to te pitam onda ce to bit super, da te pitam mislim uzimat ovaj amortizer zadnji, kakv je'? jel dobar? jel dosta tvrd?

--- Kraj citata ---

Pa mogu tu reć da jesu hahaha, jedva sam se izvuko da kaznu ne poberem..
Pa amortizer je super, samo po mom misljenu baš ne vrijedi te novce al otom potom, je dosta je tvrd, zna koji put zadnji kraj dosta nabijat,al kad se naviknes oke jee :) a i da se stelat tvrdoća, možeš ga zrakom filat ovisi kakvu tvrdoću hoćes..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju