Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 by Macak sf
Macak sf:
Decki pozdrav,
Evo i kod mene se nesto radilo,zima je bila duga pa sam se malo bacio na posao...
Posto sam na forumu vidio kako decki poliraju dekl odlucio sam se i ja na tu avanturu....Zatim je dosao i auspuh na red...e tu je vec bilo malo zaje.....Mislim da to najbolje znaju decki koji su se u to upustili....Sad mi je jasno zasto decki farbaju auspuhe jer je ovo mukotrpan poso...
Evo malo slika da vidite moj rad i mislim posto sam prvi puta polirao da je odlicno ispaloo...
A pala je i prva voznjica ove godine:
B.E.R.O.:
Jos jedan jako ocuvan Speedfight.
:notworthy:
Taj TT ce ti ponovno zahrdjati bezveze si se ubijao sto si ga polirao.
:dontknow: :dontknow:
Dekl je ispao boli glava.
Imas blatobran kod kotaca zadnjeg kojeg sam ja htjeo uzeti nakon sto mi se raspao onaj od 400 + kuna.
:sad1: :sad1: ...jel valja sta!!!?? :icon_scratch:
Ali airbox stavi unutra,i makni obrve...
I da POHVALIM te covjek,svaka ti cast.
Decko zivi blizu Sepica pa mi je otisao pogledati sta ima i koje su cijene i cak je i slikao ono sto me zanimalo.
Rijetko tko bi to ucinio ,ako budem uhvatio vremena za vikend imas cugu.
Hvala ti puno.
:icon_thumright:
ivan_speedy:
--- Citat: B.E.R.O. - 06 Ožujak, 2012, 20:23:26 ---Jos jedan jako ocuvan Speedfight.
Taj TT ce ti ponovno zahrdjati bezveze si se ubijao sto si ga polirao.
:dontknow: :dontknow:
Dekl je ispao boli glava.
Imas blatobran kod kotaca zadnjeg kojeg sam ja htjeo uzeti nakon sto mi se raspao onaj od 400 + kuna.
:sad1: :sad1: ...jel valja sta!!!?? :icon_scratch:
Ali airbox stavi unutra,i makni obrve...
I da POHVALIM te covjek,svaka ti cast.
Decko zivi blizu Sepica pa mi je otisao pogledati sta ima i koje su cijene i cak je i slikao ono sto me zanimalo.
Rijetko tko bi to ucinio ,ako budem uhvatio vremena za vikend imas cugu.
Hvala ti puno.
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Potips
IvanRox:
ljep sf jesi ovo finiširo sa kredom ili samo purolom ?
Macak sf:
Bero što se tice aupuha to mi je jasno no razmisljam o nabavci kromiranog(zx ili gianelli)...Što se tice blatobrana savrsen je i po meni ljepo mu stoji...Trenutno bas razmisljam o nabavci prirubnice i usisa kako bi sredio airbox da mi vise ne viri van motora...Razmisljam o kupovini ovoga jel tu bi smanjio razdaljinu od prirubnice do karba pa bi mi airbox stao ispod amortizera...No ako neko ima neku bolju soluciju neka se javi...
Evo slike:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju