Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MEET U ZUPANJIIIIIIIIIII AJMOOOO :DDDD
kiza-iz-kvarta:
a šta ćeš anto...jadno i prokleto :dontknow:
jel ona siva srka 150 bila od igora.ng?
ja,ivkulja i josip janjić smo išli od SP-a do SP-a,te svakog analizirali u šaraf.....uglavnom je bilo ....a ivkulja,ubijen je ovaj SP.....ili isuste kiza čoeče ovaj SP izuva iz kopački ima varijator i izbušeno deklo(to je vikao flomo) a gospodin zeleni je vikao fleki da opet ima najveći nos na meatu :headbang:
jebi ga,aci je stara kod kuće pravila zakon klopu - pileći file sa pomfritom,tak da je bio uzjeban ko fic na pošti i htio je što prie hitat kući :dontknow:
igor.sb:
a lazes da je bio hacov veliki prijatelj anto na meatu?
sad mi krivo :dontknow:
kiza-iz-kvarta:
potpuno te razumiem!
kasnie ću stavit FILMEK(e dobro je jurice) kako ivkulja viče MAKNITE SEEEE DA GA ISTOČKAAAAARAAAAMMM.....i onda na početku filmeka pokazuje da flomo snimi novog ZX-a na njegovom SP-u :headbang:
mhr-team:
--- Citat: igor.sb - 03 Listopad, 2011, 02:35:57 ---a lazes da je bio hacov veliki prijatelj anto na meatu?
sad mi krivo :dontknow:
--- Kraj citata ---
:talktothehand: :upsopetja:
runner_sp180:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 02 Listopad, 2011, 22:53:08 ---a šta ćeš anto...jadno i prokleto :dontknow:
jel ona siva srka 150 bila od igora.ng?
ja,ivkulja i josip janjić smo išli od SP-a do SP-a,te svakog analizirali u šaraf.....uglavnom je bilo ....a ivkulja,ubijen je ovaj SP.....ili isuste kiza čoeče ovaj SP izuva iz kopački ima varijator i izbušeno deklo(to je vikao flomo) a gospodin zeleni je vikao fleki da opet ima najveći nos na meatu :headbang:
jebi ga,aci je stara kod kuće pravila zakon klopu - pileći file sa pomfritom,tak da je bio uzjeban ko fic na pošti i htio je što prie hitat kući :dontknow:
--- Kraj citata ---
kiza zaboravio si na R-a!! kaki je tebi?? meni ono.. šta ja znam.. ni sam vise nisam pametan!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju