Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Tgb r50x by:kristijan1710
kristijan1710:
Federi stavljeni.. I sad jako jako visoko krece.. Dizna 72 stavljena al ce ici barem 78.. Radi odlicno dok je suzenje na air box-u..
pralas:
--- Citat: kristijan1710 - 13 Studeni, 2011, 12:23:35 ---Federi stavljeni.. I sad jako jako visoko krece.. Dizna 72 stavljena al ce ici barem 78.. Radi odlicno dok je suzenje na air box-u..
--- Kraj citata ---
ne ide nikako,rekli smo ti odma koja treba dizna i sada si bezveze kupovao 72 diznu...al dobro ucis na vlastitim greškama...
kako uopce mozes voziti na serijski rolicama :omfg:
ja nebi ni stavljo auspuh dok nisam nabavio sve potrebne dijelove:rolice,federe,diznu...
za obrtomjer nemam rijeci ocito je tu radi staylinga i nabuđivanja klinaca kad kazaljka ide u crveno,pokazuje da se vrti 12 500 okretaja a ne vrti se ni 9000 okretaja...
sljedeca opcija polini sekundar 18% must have
kristijan1710:
--- Citat: pralas - 13 Studeni, 2011, 13:36:58 ---ne ide nikako,rekli smo ti odma koja treba dizna i sada si bezveze kupovao 72 diznu...al dobro ucis na vlastitim greškama...
kako uopce mozes voziti na serijski rolicama :omfg:
ja nebi ni stavljo auspuh dok nisam nabavio sve potrebne dijelove:rolice,federe,diznu...
za obrtomjer nemam rijeci ocito je tu radi staylinga i nabuđivanja klinaca kad kazaljka ide u crveno,pokazuje da se vrti 12 500 okretaja a ne vrti se ni 9000 okretaja...
sljedeca opcija polini sekundar 18% must have
--- Kraj citata ---
Kako mislis radi staylinga?? to je orginal sat tako...
A jbg neko i to mora :BangHead:
A obrtomjetar laže radi cdi-a od aeroxa... Jer od kad sam njega stavio laže stalno...
Sekundar ide tek negdje za božić...
A rolice 6.2 cu probat kupit sljedeci tjedan... jer u jebenom sisku nema nista -.- ima samo org pežo...
pralas:
--- Citat: kristijan1710 - 13 Studeni, 2011, 13:42:45 ---Kako mislis radi staylinga?? to je orginal sat tako...
A jbg neko i to mora :BangHead:
A obrtomjetar laže radi cdi-a od aeroxa... Jer od kad sam njega stavio laže stalno...
Sekundar ide tek negdje za božić...
A rolice 6.2 cu probat kupit sljedeci tjedan... jer u jebenom sisku nema nista -.- ima samo org pežo...
--- Kraj citata ---
mda da je original sat,pa radi staylinga jer nema nikakvu ulogu kada laze preko 3000 okretaja...
i obrtomjer ti ne laze radi cdi-a od aeroxa,mozda sada jedino vise laze ali dosta laze i sa serijskim cdi-om a u to sam se i uvjerio
animatrix:
Sad cu ja mozda srat, ali sto nisi za cijenu samo tog sekundara ubo mina ac masinu i slozio talijana koji bi klao takvu tajvansku masinu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju