Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Tgb r50x by:kristijan1710

<< < (11/34) > >>

walkay:

--- Citat: pralas - 08 Listopad, 2011, 20:44:30 ---nemoj mi samo reci da su gore ser. role i federi kvacila i dizna ???

--- Kraj citata ---
Ajde reci kako si stavio spuh, jesi rezao granu ili... nemoj ni slucajno upaliti skuter dok ne promjenis diznu! Ako budes napravio jedan posteni krug sa skuterom, skuter ce ti pregrijavati i zaribat! Taj spuh je preotvoren za tu malu diznu, stavi min 75 ako ne vecu!

kristijan1710:
Rezo sam... Ugl slikat cu.. Sutra stavim slike.. Ja mislim da bi rolice bile oke.. Jer s multivarom idu 1 do 1.5g teze role a meni su bile serijske.. A sa spuhom bi trebalo ic isto toliko ali lakse sta ne? I to bi onda bilo tu negdje.. A federi su serijski i dizna isto.. U cijelom jebenom sisku nema dizne -.-

pralas:

--- Citat: kristijan1710 - 08 Listopad, 2011, 20:55:05 ---Rezo sam... Ugl slikat cu.. Sutra stavim slike.. Ja mislim da bi rolice bile oke.. Jer s multivarom idu 1 do 1.5g teze role a meni su bile serijske.. A sa spuhom bi trebalo ic isto toliko ali lakse sta ne? I to bi onda bilo tu negdje.. A federi su serijski i dizna isto.. U cijelom jebenom sisku nema dizne -.-

--- Kraj citata ---
rezo si granu i prepravljao nes  ??? :BangHead:
sad slusaj odma,sa ser. federima ce se vuci do 20-30 kmh znaci start 0 bodova,sa serijskom diznom ce ti cvikati...
na yasuni r bi ja isao sa 6.2 gr otprilike,samo ti nemoj nis kemijati nego nas poslusaj jer ce ti biti zao kada cvika  :)

walkay:
Ako si rezao granu kako sam ti ja nacrtao onda ok! Diznu obavezno mijenjaj, a rolice probaj 6,5 ili 6,3g staviti! Yasuni trazi okretaje, moras ga vrtiti preko 9000 rpm!

pralas:
cekaj jesi ti prepravljao granu ili nosac jer to je velika razlika?
jer nosac si i trebao preraditi ali granu ne!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju