Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Tgb r50x by:kristijan1710

<< < (31/34) > >>

MIKSETA:
a zasto si spricao to je sada problem............sta se glupiras  :toothy12:
vadi variomat iscisti sve to,kupi malossi rolice odgovarajuce tezine,bubni njih u multivar i deri  :happy8:

kristijan1710:
Pozz..  Koji mi centralni feder predlazete za moj setup?
Znaci yasuni r, malossi multitar, polini sekundar...
Jel bi mi ko mogao dati link za centralni koji bi mi trebao, federe kvacila, i kvacilo ili samo zvono, da ne narucim krivo >.<

walkay:
Ja bi ostavio serijski ili bi stavio malossi zeleni! Inace prodajem novi malossi zeleni ako te zanima!

kristijan1710:
ii

kristijan1710:
Ugl svasta se desavalo.. :D  :toothy12:  :headbang:
stavljen je centralni od walkaya, malossi zeleni, i rolice su unutra rms5.7 grama i cini mi se super.. :D  :icon_thumright:
bio je zaribao(nisam slikao) ugl celindar ima riseve zesce i klip je istucen gore, svjecica se rastopila... sad sam samo malo pocistio celo klipa i celindar i stavio novu svjecicu.. evo pali vozi dalje.. max brzina 75-78... al sam shvatio da mi je sajla u kur*u i to sam danas rastavio i vidio da je pukla al ne do kraja... pa malo pokazuje 40 pa malo 136 ahahaha :D  :notworthy:
Danas sam bio komplet sve rastavio, bilo mi je malo dosadno, poskidao sam sve naljepnice(sad cekam inspiraciju za nove) i cini mi se ljepsi.. :D  :jerk:  zadnji far sam pofarbao u crno :D  :headbang: sad bi radio i undertail al neznam kako od rezervoara  :dontknow:
Evo bar slika..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju