Tehnički kutak > Garaža

Candy SR150 is back *UPDATE str. 6*

<< < (18/21) > >>

Ga:
Antonic namjerava pobacat sve od onog vxr-a od mustafe hahah iskoristio sam priliku i sve ce mi isfurat u garazu vilice sve sve sve....Pa cemo da idemo u gpa malo ;)

sikirica:

--- Citat: Ga - 19 Veljača, 2012, 17:34:11 ---Antonic namjerava pobacat sve od onog vxr-a od mustafe hahah iskoristio sam priliku i sve ce mi isfurat u garazu vilice sve sve sve....Pa cemo da idemo u gpa malo ;)

--- Kraj citata ---

tablice si zaboravil..

ima jos taj mustafin onaj home-made auspuh?

Ga:
Jebes tablice frende iden ih iz gusta jebat jer znan da me nece ulovit ovog puta  :laughing6: ...I to je nesto spominjal..brutala je spulja

sikirica:

--- Citat: Ga - 19 Veljača, 2012, 17:38:00 ---Jebes tablice frende iden ih iz gusta jebat jer znan da me nece ulovit ovog puta  :laughing6: ...I to je nesto spominjal..brutala je spulja

--- Kraj citata ---

ti jos ja mislin nisi ni bil dosal u nv, amar i nuica i manjaca su imali prvi nabrijani motori, ali taj auspuh krom s 2 topa koliko se sjecam kad je to bilo vidit haha

Ga:

--- Citat: sikirica - 19 Veljača, 2012, 17:40:16 ---ti jos ja mislin nisi ni bil dosal u nv, amar i nuica i manjaca su imali prvi nabrijani motori, ali taj auspuh krom s 2 topa koliko se sjecam kad je to bilo vidit haha

--- Kraj citata ---

Nadam se da ce doc na moga  ;D ...Pa ceo da grmimo hahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju