Tehnički kutak > Garaža
Candy SR150 is back *UPDATE str. 6*
mhr-team:
--- Citat: sikirica - 02 Listopad, 2011, 10:14:56 ---semerinzi, remen uljne pumpe?
na koje filtere mislis?
--- Kraj citata ---
ovisno koliko km ima... ako ima puno onda nebi bilo loše i ležajeve promjeniti :icon_thumright:
remen uljne pumpe (mikroremen) također možeš promjeniti ak je labav i star...
filter zraka u airboxu, stavi malossi red spoge (oko 50kn) i filter goriva...
ulje u prijenosu ako ima više od 20000km i to je više manje to :icon_thumright:
Drnda:
filter zraka ako je ok samo operi , inace promijeni novim serijskim
ulje u getribi mozes promijeniti ili barem provjeriti nivo
prednje plocice i nazad pakne isto
onda remen, mikroremen, rolice klizace, feder centralni i male federe kuplunga, provjeriti stanje lamela na kuplungu i zvono kakvo je pa po potrebi zamijeniti
prirubnicu provjeri jeli ok, propuhati karb i ocistiti rezervar, promijeniti crijeva vakuma i benge
svjecica....
eto nabrojao sam ti sto sve mozes izmjeniti, ako ppali uredno i radi, onda vjerujem da nije potrebno nista oko termogrupe dirati :icon_thumright:
sikirica:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Listopad, 2011, 13:32:27 ---filter zraka ako je ok samo operi , inace promijeni novim serijskim
ulje u getribi mozes promijeniti ili barem provjeriti nivo
prednje plocice i nazad pakne isto
onda remen, mikroremen, rolice klizace, feder centralni i male federe kuplunga, provjeriti stanje lamela na kuplungu i zvono kakvo je pa po potrebi zamijeniti
prirubnicu provjeri jeli ok, propuhati karb i ocistiti rezervar, promijeniti crijeva vakuma i benge
svjecica....
eto nabrojao sam ti sto sve mozes izmjeniti, ako ppali uredno i radi, onda vjerujem da nije potrebno nista oko termogrupe dirati :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ovo ulje u getribi, to samo kod 4t ?
radi ko svicarski sat, al ono, nebih volio da mi zariba pa pred sljedecu sezonu ga pripremit :D
odna cu sve to polako nabavljat i kad skupim sve zamijenit :D
hvala puno :laughing7:
--- Citat: mhr-team - 02 Listopad, 2011, 11:51:25 ---ovisno koliko km ima... ako ima puno onda nebi bilo loše i ležajeve promjeniti :icon_thumright:
remen uljne pumpe (mikroremen) također možeš promjeniti ak je labav i star...
filter zraka u airboxu, stavi malossi red spoge (oko 50kn) i filter goriva...
ulje u prijenosu ako ima više od 20000km i to je više manje to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
od cega lezajeve?
Drnda:
2t ulje je 80w90 , kod zadnjeg kotaca imas sipkicu plasticnu s cepom crne boje :icon_thumright:
sikirica:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Listopad, 2011, 13:56:20 ---2t ulje je 80w90 , kod zadnjeg kotaca imas sipkicu plasticnu s cepom crne boje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to sam skuzio, ima 18kkm
provjerit cu razinu i vidit kako ti izgleda pa na 20kkm mijenjat ko sto kaze mhr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju