Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia SR 50 - razlike u modelima, pitanja glede mašine, itd.
3alfa3:
--- Citat: Grale - 22 Rujan, 2011, 22:17:01 ---pa trebo bi 90-95 ić...svi gledate po gps-u...šta ću se stalno vozit sa gps-om u ruci,vozim se kolko mi piše i baš me briga dal laže za 5,10 ili 80
--- Kraj citata ---
Onda imas paradoks da ja pored tebe prodjem sa manjom brzinom jer ju pravilno mjerim, a ti koji ides "brze" si sporiji ;D
Silvester Makarone:
Možda bolje Z, jer mi je nekako previše auspuh koji vrti na 11000 okretaja za serijalu sa sportskim variomatom...
3alfa3:
--- Citat: Silvester Makarone - 22 Rujan, 2011, 22:22:54 ---Možda bolje Z, jer mi je nekako previše auspuh koji vrti na 11000 okretaja za serijalu sa sportskim variomatom...
--- Kraj citata ---
Ako si 100% siguran da neces stavljat kit, onda da - Z je primjereniji izbor. Ali ako ces stavljat kit, bit ce ti zao sto nisi uzeo R u pocetku jer njega se moze vozit na serijskom cilindru, a Z na kitu bas i nije neka sreca
Silvester Makarone:
Nisam 100% za ništa jer još čekam uvjete da uopće mogu kupiti novu SRku u dućanu. Okvirno sada pitam da vidim što je isplativije...
3alfa3:
--- Citat: Silvester Makarone - 22 Rujan, 2011, 22:25:28 ---Nisam 100% za ništa jer još čekam uvjete da uopće mogu kupiti novu SRku u dućanu. Okvirno sada pitam da vidim što je isplativije...
--- Kraj citata ---
Kupi Yasuni R. Vjecni spuh koji ne traze mijenjanje vune za razliku od drugih, mozes ga vozit na serijali, moze i na base i slabijim midrace kitevima. Stvarno zahvalan spuh. Ja sam ga vozio preko 20.000km i spuh je bio ko nov
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju