Tehnički kutak > Tuning skutera
VARIOMAT POMOC
marin-w:
Eto stavio polini vario,jace ga nemogu stegnut,neide vise,a osijetim da izmedju bukole i ventilatora ima 1milimetar razmaka,kad remen sjedne onda je cvrsto !!
Kako polini vario ima pun krug jako sam ga tesko ucvrstio da sisnem,ali jesam !! Dali tej 1 milim moze napravit sra..,dali je to normalno,ili da odem da mi netko to konjski stisne sa zracnim pistoljem ??? :help: :help: :help:
cvele60:
stavi sajbnu-to je :icon_thumright: lek
Aleksandar:
nemoj nis stezat konjski prejako..jer ak sjebes navoj onda si j#bo ježa..
ak u voznji nis ne lupeta u podrucju variomata i ak vidis da nema razlike u eventualnom zvuku razlike nis ne dirat ak ima stavis šajbicu milimetar debelu i sve vratis kak spada i gas
3alfa3:
--- Citat: marin-w - 06 Ožujak, 2008, 21:55:00 ---...izmedju bukole i ventilatora ima 1milimetar razmaka...
--- Kraj citata ---
Nisam nikad vidio taj variomat, ali u jedno sam siguran: nepomicna polutka je upravo to - NEPOMICNA. Ocito ti fali neka podloska.
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Ožujak, 2008, 22:21:14 ---
--- Citat: marin-w - 06 Ožujak, 2008, 21:55:00 ---...izmedju bukole i ventilatora ima 1milimetar razmaka...
--- Kraj citata ---
Nisam nikad vidio taj variomat, ali u jedno sam siguran: nepomicna polutka je upravo to - NEPOMICNA. Ocito ti fali neka podloska.
--- Kraj citata ---
nešta si zametnuo kod stavljanja variomata natrag :icon_thumright: :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju