Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Poredak vozača u Kupu Grada Zagreba 2011

(1/4) > >>

f-racing:
Evo kako za sada stvari stoje nakon dvije odvožene utrke, a čekaju nas još dvije i svašta je moguće.

Iz tablice je vidljivo da se pozamašan broj vozača pojavio na natjecanjima, samo je šteta što većina nije konstantna, šta sada fali utrkama, klasama i pravilniku???

Znamo svi da su teška vremena, ali opet se pitam jesu li stvarno toliko teška kada pogledamo pune terase kafića, mjesta za noćne izlaske, pune shoping centre, itd.....  pa jedna startnina se potroši u roku 15 minuta, a utrka traje cijeli dan i pamti se doživotno!

No znam da ima i grešaka sa organizacijske strane, što je prvenstveno to da se sve osim scooterhappeninga organiziralo manje od mjesec dana prije, ali to ćemo ispraviti i definirati kalendar za 2012. već tokom 10 mjeseca ove godine.

U Maminjo stilu rečeno: rejseri, aaaaajmooooooooo!!!!!!!

DeLUX:
zanimljivo, sve neki nepoznati  :toothy11:

zich:
Ovo je nepotizam

Iwo SR Tuono:
ja nisam rejser niti izigravam rejsera ALI puno ljudi to izigrava i puni su priča a kad treba pokazat kako voziš na stazi i šta si složio doma svi se povuku i šute jer su im pune gaće

svaka čast ljudima koji imaju posložene base skutere i svaki dan se voze i njih razumijem da nemaju za startninu jer su troškovi puno veći kad voziš friziran skuter svaki dan, tu su i registracija i kazne, i benzin i ulje i dijelovi

Za razliku od onih koji imaju složen skuter i sjede doma i navlače malog i prodaju priče, zato su staze prazne,jer nitko neće niš poduzet nego će radije sjedit doma i srat po svima

iskreno boli me k**ra* ali utrke skutera nikad neće zaživjet u HR kao što su nekad bili, prije je ekipa živjela za to, danas je sve puno tatinih sinova koji samo jedu g#vn# i kojima stara neda vozit se skuterom izvan ulice

doritos:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Rujan, 2011, 14:03:29 ---ja nisam rejser niti izigravam rejsera ALI puno ljudi to izigrava i puni su priča a kad treba pokazat kako voziš na stazi i šta si složio doma svi se povuku i šute jer su im pune gaće

svaka čast ljudima koji imaju posložene base skutere i svaki dan se voze i njih razumijem da nemaju za startninu jer su troškovi puno veći kad voziš friziran skuter svaki dan, tu su i registracija i kazne, i benzin i ulje i dijelovi

Za razliku od onih koji imaju složen skuter i sjede doma i navlače malog i prodaju priče, zato su staze prazne,jer nitko neće niš poduzet nego će radije sjedit doma i srat po svima

iskreno boli me k**ra* ali utrke skutera nikad neće zaživjet u HR kao što su nekad bili, prije je ekipa živjela za to, danas je sve puno tatinih sinova koji samo jedu g#vn# i kojima stara neda vozit se skuterom izvan ulice

--- Kraj citata ---

čemu takav vokabular  :toothy12:

nešto si uzrujan koljega?? XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju