Općenito > Slike i filmovi o skuterima

6,04 njegova zadnja utrka :(

<< < (3/6) > >>

fleky911:
njegov project <3
http://forum.scooterforum.net/forum/f88/=dood=-s-aerox-project-|-engine-ready-soon-2008-02-01-a-149475/

pogledajte 22 post u utrci je poginuo

mhr-team:

--- Citat: danyq7 - 22 Rujan, 2011, 12:36:54 ---Jako se dobro kužim u bicikle i ova vilica koju je on stavio naprijed spada u neki srednji razred. Jako često malo žešćom vožnjom takve vilice na biciklima pucaju. Kolko vidim čovjek koji je slago taj drag skuter se kuži dosta u mehaniku i nije mi jasno zašto je išo stavljat tu vilicu naprijed.

Zapravo cijeli prednji kraj je jako loše konstruiran, od tanke gume do disk kočnice od bicikla.

--- Kraj citata ---

stavljao je tu vilicu od bicikla zato što je lakša duplo od onih za motore, felga, guma, disk i sve ostalo je puno lakše... i guma ima puno manje trenje nego guma od skutera.... nažalost to je ubojita kombinacija i suluda... i to kad ti zapleše kao što je njemu zaplesalo je nemoguće smiriti i ukrotiti,,,

Zika:
DOOD na nizozemskom znaci smrt ..malo jezivo  :toothy3: :toothy3: :(

JogFromYamaha:
onda sam se zaj#bo al ipak to je bilo prije 5 godina vec
a znam da se neko koknul od njih isto na cesti ovak

mhr-team:
a jbg... na neki način je i izazivao smrt... recimo tamo gdje vozi po pješačkoj stazi ako sam dobro vidio, mislim debilizam...
a i inače većina tih drag utrka skutera je preslabo organizirana u vidu zaštite...
jer on je očito udario u nešto i poginuo, inače nebi sigurno poginuo od samoga pada...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju