Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Zip sp 2003 lc
Guje:
--- Citat: B.E.R.O. - 31 Siječanj, 2012, 18:02:17 ---Koji k... nisi amortizer skinuo??
Neces valjda voziti sa tim amotizerom??
To je za baciti!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
I kakvi je to grob od auta sa traktorskim gumama!!!??
:icon_scratch: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :laughing7:
--- Kraj citata ---
A amort ide dolje nego nisam ga skinuo prije pjeskarenja, pa poslije ga nisam ni skidao jer je već otišao od prvi put :D
A ovaj grob :D
II GTI syncro(4x4) cca sto i nešto ks, a gume, pravili distancere pa nabacili od nekog džipa... Pa ga ganjamo po šumi :)
Guje:
Pozdrav narode :D
Radilo se nesto pomalo zadnja 2-3 dana i zip je upalio :)
Sad me zanima ovo:
Da li neko slučajno zna (ovo su zice od bravice) kako da ih spojim/odpojim da bi one hajmo reci simulirale kontakt?
Tačnije hoću da kontakt dajem na prekidač :laughing7:
Hvala :)
Jump33r:
izguli te zice i vidi koje ti 2 daju kontakt :dontknow:
Guje:
--- Citat: Jump33r - 23 Svibanj, 2012, 21:41:56 ---izguli te zice i vidi koje ti 2 daju kontakt :dontknow:
--- Kraj citata ---
fazon je što ga ovako mogu upaliti (znaci kontakt je automatski upaljen cim nista nije spojeno), sad šta spojit da ugasim kontakt :icon_scratch:
Miki-speedy:
--- Citat: Guje - 23 Svibanj, 2012, 21:47:19 ---fazon je što ga ovako mogu upaliti (znaci kontakt je automatski upaljen cim nista nije spojeno), sad šta spojit da ugasim kontakt :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Dio koji ide na regler,sta mislis sto sam ja uvijek morao lulicu skidat il stavljat ruku na erbox :confused5: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju