Sportski kutak > Sve vezano za utrke
01.10.2011. Kup Grada Zagreba - Novi Marof (završetak sezone)
Drnda:
onaj stage 6?
sad vise nije stage 6 , malo ga je poturpijao :toothy12: :toothy12:
J.U.R.C.A:
dottore mislim da bus opet moral na instrukcije matematike....
2TDottore:
--- Citat: J.U.R.C.A - 02 Listopad, 2011, 19:40:44 ---dottore mislim da bus opet moral na instrukcije matematike....
--- Kraj citata ---
nemoj jebat da su te ipak spojebali....nisu valjda bila presudna ona tri boda...
gumy:
bilo je odlično, šteta što nas je bilo tako malo u no limit klasi za razliku od prošlih utrka ali šta je tu je.
nešta jesam snimio, nešta nisam, najbolje djelove nisam snimio (moj pad iz prvog lica i luxovo kipanje sa zadnjeg :D :D) jer je izgleda baterija rika na kameri i nakon sat vremena filmića se ispraznila :(
dolazi nam duga zima i svi koji su zainteresirani imaju dovoljno vremena za sklopiti skutere, vjerujem da nas se može još više skupiti i da utrke budu još zanimljivije.
imam nekih slika i filmića pa kad to sve skupim na hrpu ću tu staviti.
doritos:
--- Citat: gumy - 02 Listopad, 2011, 20:27:52 ---bilo je odlično, šteta što nas je bilo tako malo u no limit klasi za razliku od prošlih utrka ali šta je tu je.
nešta jesam snimio, nešta nisam, najbolje djelove nisam snimio (moj pad iz prvog lica i luxovo kipanje sa zadnjeg :D :D) jer je izgleda baterija rika na kameri i nakon sat vremena filmića se ispraznila :(
dolazi nam duga zima i svi koji su zainteresirani imaju dovoljno vremena za sklopiti skutere, vjerujem da nas se može još više skupiti i da utrke budu još zanimljivije.
imam nekih slika i filmića pa kad to sve skupim na hrpu ću tu staviti.
--- Kraj citata ---
Slazem se u potpunosti :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju