Sportski kutak > Sve vezano za utrke
01.10.2011. Kup Grada Zagreba - Novi Marof (završetak sezone)
Drnda:
ocemo fimic, vidim da je gumy zaspao na zavoju, ali nista previse slika nemogu vidjeti..
koji je poredak po klasama..
doritos:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Listopad, 2011, 15:41:06 ---ocemo fimic, vidim da je gumy zaspao na zavoju, ali nista previse slika nemogu vidjeti..
koji je poredak po klasama..
--- Kraj citata ---
Gumeni i ja smo sarafali ovaj puta xD
ja sam 2 puta opal ...al sve u svemu kako se rijetko vozim, super mi je sve na kraju , staza je do JAJA :icon_thumright:
Drnda:
jel gumirani snimao s onim go pro herojem ?
ima li kakvi filimic.. eh da je i meni doci malo na stazu pa da upadnem koji put u zavoju :laughing7:
2TDottore:
mislim da filmica nema osim ako ga gumy nije snimao iz prve ruke...hahahaa
poredak po klasama za ovu utrku i ukupni poredak u prvenstvu ce kukic stavit kad dodje do rezultata...nesluzbeno ak sam dobro izracuno u klasi rookie prvak je jurica u klasi open moja malenkost a u klasi no limit lux... :icon_thumright:
a za sve vas koji slazete "trkace" skutere za po cesti ovogodinje prvenstvo vam je najava da ce sljedeca sezona biti jos puno bolja i ocekujemo cim vise vas da se pojavi na stazi a ne da glumatate trkace po cesti....stay tuned...pusaaaa :)
DvdAerox:
--- Citat: 2TDottore - 02 Listopad, 2011, 16:10:21 ---mislim da filmica nema osim ako ga gumy nije snimao iz prve ruke...hahahaa
poredak po klasama za ovu utrku i ukupni poredak u prvenstvu ce kukic stavit kad dodje do rezultata...nesluzbeno ak sam dobro izracuno u klasi rookie prvak je jurica u klasi open moja malenkost a u klasi no limit lux... :icon_thumright:
a za sve vas koji slazete "trkace" skutere za po cesti ovogodinje prvenstvo vam je najava da ce sljedeca sezona biti jos puno bolja i ocekujemo cim vise vas da se pojavi na stazi a ne da glumatate trkace po cesti....stay tuned...pusaaaa :)
--- Kraj citata ---
ej sta ti je bilo riklo u porecu? :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju