Tehnički kutak > Tuning skutera
idealan setup za nrg-a
wonderkid:
dva identicna kita,samo ima dr.evo malo losiju zavrsnu obradu(skoro pa neprimjetnu),yasuni r na to i mirna bosna
Iwo SR Tuono:
3 stranice i nitko nije napisao točan setup za piaggio 50 -.-
znači ideš linijom lakšeg otpora
DR Evo
Multivar
Kevlar
Yasuni R/MHR Replica/Reverse ili neki sličan
karb 17,5 već imaš ako ti se ne sviđa prodaj ga i kupi "pravi" 17,5 i to je to
više manje moš sve od polovnih dijelova složit da ide kao s novima al ako ćeš kupovat nove imaš webshop
uglavnom to ti je okvirno, još će ti trebat roline 5.5gr, tvrđe šuštice na kvačilo i par dizni/igli itd
Miki-speedy:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Studeni, 2011, 10:52:04 ---3 stranice i nitko nije napisao točan setup za piaggio 50 -.-
DR Evo
Multivar
Kevlar
više manje moš sve od polovnih dijelova složit da ide kao s novima al ako ćeš kupovat nove imaš webshop
uglavnom to ti je okvirno, još će ti trebat roline 5.5gr, tvrđe šuštice na kvačilo i par dizni/igli itd
--- Kraj citata ---
Dodas na to jos zelene federe kvacila,torsion control(da otvrdne oprugu malo) i izbacis kevlar i izbusis deklo(dugotrajnija opcija)
marijoNRG:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Studeni, 2011, 10:52:04 ---3 stranice i nitko nije napisao točan setup za piaggio 50 -.-
DR Evo
Multivar
Kevlar
--- Kraj citata ---
odlucil sam da ce bit dr evo, multivar i reverse ( necu yasuni radi financijskih razloga, kupim dr evo, multivar i reverse sve novo za 2500kn, dok kad je yasuni u igri samo njega i dr evo za te novce..tak da ce ic ipak reverse )
- i zanimalo bi me, odprilike ako znaš/znate koje bi rolice trebale za taj setup i federe kvačila?? i dal uzimat kevlar il je bacanje novca "bzvz" ?? i koje dizne i igle odprilike ( od-do ) ?? tak da znam sve pokupovat preko zime..a ne da kad cu slagat da moram cekat, npr te neke sitnice..
Miki-speedy:
--- Citat: marijoNRG - 14 Studeni, 2011, 22:33:45 ---odlucil sam da ce bit dr evo, multivar i reverse ( necu yasuni radi financijskih razloga, kupim dr evo, multivar i reverse sve novo za 2500kn, dok kad je yasuni u igri samo njega i dr evo za te novce..tak da ce ic ipak reverse )
- i zanimalo bi me, odprilike ako znaš/znate koje bi rolice trebale za taj setup i federe kvačila?? i dal uzimat kevlar il je bacanje novca "bzvz" ?? i koje dizne i igle odprilike ( od-do ) ?? tak da znam sve pokupovat preko zime..a ne da kad cu slagat da moram cekat, npr te neke sitnice..
--- Kraj citata ---
Bilo bi dobro uzet iglu bogatiju,sad tacno koja ide necu da lupam nek kaze ko je mjenjao
Dizna 80-85 zavisi od ostatka setupa karburatora i masine
Nemoj uzimat kevlar,izbusi deklo samo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju