Tehnički kutak > Tuning skutera
idealan setup za nrg-a
frki22:
--- Citat: marijoNRG - 22 Rujan, 2011, 21:44:32 ---samo da vas podsjetim na svoj prvi post koji su zaboravili, i na to da SVE kupujem NOVO..nista rabljeno..tako da za 1000 kn necu naci nkakvog yasuni r - a novog iz ducana..i naravno da ce svako dat svoje misljenje i predlozit ono sta on ima...al ja sam krenuo s predpostavkom, najidealnije srednje!!!
--- Kraj citata ---
Ja sam isto bio krenuo od te predpostavke, i na kraju sam uspostavio da mi je najbolja investicija od svih bila yasuni city r spuh, koji dobro radi sa base kitom i ako se kad odlucis na neki jaci kit tipa mhr replica on opet odgovara, a o kvaliteti samo rjeci hvale...moja preporuka je da si bar za spuh ustedis jos malo para i uzmes yasuni r
marijoNRG:
--- Citat: frki22 - 24 Rujan, 2011, 13:15:42 ---Ja sam isto bio krenuo od te predpostavke, i na kraju sam uspostavio da mi je najbolja investicija od svih bila yasuni city r spuh, koji dobro radi sa base kitom i ako se kad odlucis na neki jaci kit tipa mhr replica on opet odgovara, a o kvaliteti samo rjeci hvale...moja preporuka je da si bar za spuh ustedis jos malo para i uzmes yasuni r
--- Kraj citata ---
netreba mi tako dobar i skup auspuh...jer nista jace i bolje nebudem stavljo od ovog..tek tolko da nije serijala a da je dobro..jer uz rs-a mi netreba a nit ne zelim davat neznam kakve novce za tuniranje nrg-a.. a ako je reverse bar donekle il u rangu sa yasunijem kak vele onda bolje dat 1000 kn manje za reversa
marijoNRG:
samo da se ispravim....krivo sam gledoo...yasuni r dode: alu => 1400 kn, a carbon => 1600 kn..tak da cu ipak jos razmislit za nnjega..al neznam koji je bolji..alu ili carbon??
dino73n:
ALU je najbolji jer je carbon zesce bacanje para,radi se ustvari o potpuno istom prigusivacu samo sto "carbon" ima naljepnicu preko ALU topa tako da ispadne da naljepnicu platis dobrih 200kn.
marijoNRG:
to sam si i mislio...onda cu vidjet jos izmedu reverse-a i yasunia..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju