Tehnički kutak > Tuning skutera
idealan setup za nrg-a
Jet Force C-tech:
--- Citat: maminjo - 22 Rujan, 2011, 13:02:59 ---reverse je daleko od yasunia...imam jedan i drugi.........to možda govore oni koji imaju reversa pa bi htjeli da je tako.........
reverse je skoro duplo glasniji, puno nekvalitetniji i vrti max9500rpm
yasuni je puno tiši, mirnije radi, kvaliteta se vidi na oko (a kamoli kad ga se primi u ruke), lagano se štela i vrti prek 10000rpm(ovisno kak si ko poštela)
--- Kraj citata ---
potpis za yas r :icon_thumright:
marijoNRG:
samo da vas podsjetim na svoj prvi post koji su zaboravili, i na to da SVE kupujem NOVO..nista rabljeno..tako da za 1000 kn necu naci nkakvog yasuni r - a novog iz ducana..i naravno da ce svako dat svoje misljenje i predlozit ono sta on ima...al ja sam krenuo s predpostavkom, najidealnije srednje!!!
dino73n:
Ja sam ti vec vise puta sugerisao da razmislis o najjeftinijem LeoVincheTT,DRevo i Multivaru koji ce ti kad se fino ustimaju navlacit skut do 100km/h po satu,vec sam sklopio poodavno frendu skoro isti setup i vozi se vec dugo bez problema Radilo se o TP Trophy i ZX i multivar da serijskim karbom i diznom 70 a TP trophy i DRevo su prakticki isti kitovi a i TT i ZX isti spuhovi.Tu ces proci najjeftinije a vozit ces se dugo.
marijoNRG:
decki a daj mi recite, leovince ZX-R ili reverse??
Kamba:
Svejedno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju