Tehnički kutak > Tuning skutera

idealan setup za nrg-a

<< < (7/17) > >>

dino73n:
Da nisam citao neki test ne bih ovo rekao. Ovo sto sam naveo za TT i ZX i dalje stoji jer sam to licno isprobao,o reversu sam pricao to sto sam na netu procitao,a takodje sam na sebi isprobao skidanje ZX-a i stavljanje YasuniR-a i ako je revers u klasi Yasunia onda se tu nema sta dalje pricati jedino ako je toliko glasan ko sto pricaju onda bih ga izbjegao. Licno sam takodje imao Polini4race II i mjenjao ga jedan za jedan za ZX jer ga nisam mogao slusat,dzaba mu performanse kad nije za svaki dan.

Miki-speedy:

--- Citat: dino73n - 21 Rujan, 2011, 18:36:13 ---Da nisam citao neki test ne bih ovo rekao. Ovo sto sam naveo za TT i ZX i dalje stoji jer sam to licno isprobao,o reversu sam pricao to sto sam na netu procitao,a takodje sam na sebi isprobao skidanje ZX-a i stavljanje YasuniR-a i ako je revers u klasi Yasunia onda se tu nema sta dalje pricati jedino ako je toliko glasan ko sto pricaju onda bih ga izbjegao. Licno sam takodje imao Polini4race II i mjenjao ga jedan za jedan za ZX jer ga nisam mogao slusat,dzaba mu performanse kad nije za svaki dan.

--- Kraj citata ---
Buka se uvijek da sredit kao sto sam ja na hebo performeru..
A nema smisla poredit zx-a koji je predvidjen za serijalu i spuh koji moze i na midrace poput reversa

marijoNRG:
dr evo, reverse i multivar idu sto posto...i da napomenem sve NOVO...picajzla sam sto se tice svega pa tako i motora i skutera i sve zelim da je kak se spada...da znam na cem sam...i znam da ce neki rec da se ne isplati uzimat novo nego rabljeno..al takav sam..kad nes radim onda radim kak se spada...sve cu to polako nabavit preko zime i onda krajem zime ce bit slaganje  :)

dino73n:

--- Citat: marijoNRG - 21 Rujan, 2011, 22:42:27 ---dr evo, reverse i multivar idu sto posto...i da napomenem sve NOVO...picajzla sam sto se tice svega pa tako i motora i skutera i sve zelim da je kak se spada...da znam na cem sam...i znam da ce neki rec da se ne isplati uzimat novo nego rabljeno..al takav sam..kad nes radim onda radim kak se spada...sve cu to polako nabavit preko zime i onda krajem zime ce bit slaganje  :)

--- Kraj citata ---
Bit ce odlican setup,nesto sam bio u zabludi po pitanju reversa,il sam ga pomjesao sa nekim tehnigasom.Uglavnom ako ti skut vec ima vecu kilometrazu odradi i rastavljanje blokova i zamjenu lezajeva,semeringa i vedene pumpe pa kad sve to lijepo slozis da se samo vozis i vozis i....vozis :D

marijoNRG:

--- Citat: dino73n - 21 Rujan, 2011, 22:47:32 ---Bit ce odlican setup,nesto sam bio u zabludi po pitanju reversa,il sam ga pomjesao sa nekim tehnigasom.Uglavnom ako ti skut vec ima vecu kilometrazu odradi i rastavljanje blokova i zamjenu lezajeva,semeringa i vedene pumpe pa kad sve to lijepo slozis da se samo vozis i vozis i....vozis :D

--- Kraj citata ---

:headbang:

ima samo 7000 km, nista  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju