Tehnički kutak > Tuning skutera

idealan setup za nrg-a

<< < (5/17) > >>

dino73n:

--- Citat: marijoNRG - 21 Rujan, 2011, 12:36:31 ---koji bi onda trebali federcici za serijsko kvacilo??

--- Kraj citata ---

Ako recimo uzmes leo TT dobices uz njeg odgovarajuce federe i rolnice sa serijski vario.A ako uzmes neki drugi auspuh onda moras ganjat federe koji ce odgovarati tom auspuhu jer svakom odgovarju neki drugi obrtaji za kretanje.

marijoNRG:
uzet cu giannelli reverse

dino73n:

--- Citat: marijoNRG - 21 Rujan, 2011, 13:16:41 ---uzet cu giannelli reverse

--- Kraj citata ---

Nemam pojma kakve ce ti oprugice odgovarati uz taj spuh,to ce se utvrditi kad se sve postavi pa krene u stelovanje,svejedno to nije neka stavka sto se finansija tice tako da nije problem.Nego usput da te pitam,koliko ces platiti tog reversa? Ja sam nesto gledao po netu pa mi se cini da i nisu bas jeftini,a ako ces vec ici na skuplji spuh mozda bolje da razmislis o Yasuni R-u.

marijoNRG:

--- Citat: dino73n - 21 Rujan, 2011, 13:30:03 ---Nemam pojma kakve ce ti oprugice odgovarati uz taj spuh,to ce se utvrditi kad se sve postavi pa krene u stelovanje,svejedno to nije neka stavka sto se finansija tice tako da nije problem.Nego usput da te pitam,koliko ces platiti tog reversa? Ja sam nesto gledao po netu pa mi se cini da i nisu bas jeftini,a ako ces vec ici na skuplji spuh mozda bolje da razmislis o Yasuni R-u.

--- Kraj citata ---

1150 kn novi u ami trade-u..a gledo sam cijene yasuni r, 2000 + kn

dino73n:
Uh preskup je Yasuni,ja sam svog jeftinije platio,razmisli ti onda i o TT-u jer on bi bas trebao biti povoljan,u mojim krajevima se moze naci za oko 700kn a radi odlicno uz DRevo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju