Općenito > Generalno o skuterima
SF2 prekidaci
Drnda:
zanima me, zna li tko jel postoje oni noviji tipovi saltera sa zutom plastikom alansera i trube te normalnim prekidacem zmiga sa blicem, a da nije namjenjen za oba diska
tj ne trebaju mi oni stariji plavi salteri bez blica i sa mutavim sistemom zmiga, nego noviji sa zutim plastikama, i da imaju blic na sebi, a da je lijeva strana namjenjena za bubanj kocnicu
B.E.R.O.:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Rujan, 2011, 09:18:20 ---zanima me, zna li tko jel postoje oni noviji tipovi saltera sa zutom plastikom alansera i trube te normalnim prekidacem zmiga sa blicem, a da nije namjenjen za oba diska
tj ne trebaju mi oni stariji plavi salteri bez blica i sa mutavim sistemom zmiga, nego noviji sa zutim plastikama, i da imaju blic na sebi, a da je lijeva strana namjenjena za bubanj kocnicu
--- Kraj citata ---
Postoje!!!!
Uopce ti nisu bitni prekidaci nego oni al. nosaci sto idu sa kontra strane.
Ja ti imam ovakve za prodati:
Nemaju blic.
E ovako ti treba biti:
Drnda:
ja imam ove na 3 slici, ali ja ocu one od novijeg modela koji imaju blic, i nemaju ovako debilno za zmige i svjetla... da ih gasis (zmige) Samo pomakom, ne da klikas
inace jel svi pezoi sf1 i 2 imaju dugo svijetlo seriski, ili imaju neki samo sa kratkim
B.E.R.O.:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Rujan, 2011, 18:35:44 ---ja imam ove na 3 slici, ali ja ocu one od novijeg modela koji imaju blic, i nemaju ovako debilno za zmige i svjetla... da ih gasis (zmige) Samo pomakom, ne da klikas
inace jel svi pezoi sf1 i 2 imaju dugo svijetlo seriski, ili imaju neki samo sa kratkim
--- Kraj citata ---
Znam na koje mislis prekidace takve imam ja na svome!!!!
;D ;D
Mozees ih pomakniti ali oni se isto gase tako da ih kliknes u sredini!!!
Da svi sf-ovi imaju kratko i dugo svijetlo!!!
Samo na novijima se nemogu ugasiti a jedinice su imale jednu zarulju za dugo i kratko svijetlo a dvojke dvije jednu za kratko jednu za dugo....
Drnda:
da bar postoji serija bez dugog, lakse bi mi bilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju