Tehnički kutak > Tuning skutera
imal spasa za ovu masinu
animatrix:
ja bih prvo rastavio i pogledao kako uljna pumpa u njoj stoji, zakreni motor i provjeri dal ce dobivati ulja na njoj. morat ces zamjeniti karb jer ti za kosilice nisu dizajnirani za mijenjanje okretaja. vjerojatno ima polugu za vise gasa, ali drugi karb bi definitivno dobro dosao.. pogotovo sto one rade na malim karbovima jer se malo i vrte.. sve u svemu zanimljivo bi se to ponasalo... ima u osijeku kartinga sa slicnim motorima, ali od agregata, automatsko kvacilo na foru ovih sa skutera, jedan prijenosni omjer i lagano.. nisu bajni ni po ubrzanju ni brzini al zanimljivo ih je voziti
JogFromYamaha:
vecina kosilica ne radi na sustav pumpa ulja tak da dok su pod kutem podmazivanje odma zaboravi
kosilice ti koriste splash nacin podmazivanja tak da se ulje baca po cilindru s donje strane preko radilice jer je radilica u karteru
nisu dizajnirane za uzbrdice i za mjenjanje obrtaja ko motori i gokardi
cak je i fergazer ima samo ler i full gas mogucnosti i preljeva pri najmanjem nagibu
kowa_sf1:
--- Citat: animatrix - 18 Rujan, 2011, 23:05:13 ---ja bih prvo rastavio i pogledao kako uljna pumpa u njoj stoji, zakreni motor i provjeri dal ce dobivati ulja na njoj. morat ces zamjeniti karb jer ti za kosilice nisu dizajnirani za mijenjanje okretaja. vjerojatno ima polugu za vise gasa, ali drugi karb bi definitivno dobro dosao.. pogotovo sto one rade na malim karbovima jer se malo i vrte.. sve u svemu zanimljivo bi se to ponasalo... ima u osijeku kartinga sa slicnim motorima, ali od agregata, automatsko kvacilo na foru ovih sa skutera, jedan prijenosni omjer i lagano.. nisu bajni ni po ubrzanju ni brzini al zanimljivo ih je voziti
--- Kraj citata ---
taj motor nema uljnu pumpu lol!!!to je najobicniji lezeci motor nemoj nis pokusavat s tim motorom to je techumseh motor ima jako lose karike trosi ulje i klipnjaca mu ode jako brzo.....slusaj sta govorim radim kosilice jako dugo baci taj motor u smece a ostale dijelove ko sto su deklo paljenja karb bobina magnet itd..to sve mos prodat :icon_thumright:
runing4life:
--- Citat: kowa_sf1 - 19 Rujan, 2011, 13:49:55 ---
taj motor nema uljnu pumpu lol!!!to je najobicniji lezeci motor nemoj nis pokusavat s tim motorom to je techumseh motor ima jako lose karike trosi ulje i klipnjaca mu ode jako brzo.....slusaj sta govorim radim kosilice jako dugo baci taj motor u smece a ostale dijelove ko sto su deklo paljenja karb bobina magnet itd..to sve mos prodat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a imam drugu masinu briggs and stratton 250 ccm mislim jako je dobra kao masina uvijek pali i sve nezz za nju sada imal uljnu pumpu
runing4life:
ev druge masine i dr karburatora
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju