Općenito > Propisi

mladi vozači kw

<< < (4/7) > >>

peski:
curi su zbog 1Kw uzeli vozaču, i spičili kaznu. al nije prošlo na sudu. nešto kao prestrogo držanje zakona, nezz točno. kolega odvjetnik je to rješio od šale.
danas smiješ voziti auto od 80Kw.

Robi_PU:
Za prejak auto te iskljuce iz prometa i uzmu vozacku na par sati ili na taj dan.. Ako opet ides upravljati vozil, onda te zatvore  :toothy9:
I 80 kw je zakon po najnovijem, sto je 108.8 ks..
Lako je nac benzinca, a teze dizelasa sa 80 kw.. al srecom sad npr golf 6 ima masinu 1.6 TDI sa 90 i 105 ks.. (mozes obje vozit al eto)

BlackNaranča:
naj debilniji zakon ikad izmisljen. Prosjeni gradani ce uvjek voziti tu negdje 15kw gore dolje... sa bilo kojim autom ti mozes vozit 170 i poginut s njim..  a ovi malo dubljeg depa njih ionako boli k**ra* za to tako da bez beda voze bmw m3 itd..  eto!

ghostride666:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Rujan, 2011, 14:39:23 ---mene nikad nisu zezali dok sam vozio fiata sa 76 kw dok je bio zakon do 75, a sad sam miran, samo me sjebalo sto sam htio uzeti hondu sa 82 kw, ali bi me tu jebali sigurno, jer su ono uvijek to rejseri ovo ono, pa bi srali sigurno... zato sam odustao...
sreca mi je jedino sto su teretna bez ogranicenja, jer imam pick up sa 132 ili 133 kw pa ga mogu voziti, da su tu stavili ogranicenje sjebali bi me potpuno

--- Kraj citata ---

e vidiš tako sam ja ovo ljeto bio sjeban, radio sam u dostavi i ponekad sam i sam vozio peugeota boxera (teretni automobil do 3,5t) koji je B kategorija i ima 88kw, što je po meni glupost jer taj peugeot ne može navuč ni 150km/h, niti je normalno živahan ko moj clio od 70kw...hvala bogu da me nisu zaustavili jer bi naj#bo, debilan zakon

Go-Go RUNNER:
Nebi naj#bo jer je taj zakon samo za osobna vozila, a boxer je teretni tako da teretnog možeš vozit i sa 200kw i nesmije ti nitko ništa  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju