Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Slavonijo ko te nije volio, ne zna šta je izgubio
EmirF121:
--- Citat: B.E.R.O. - 17 Rujan, 2011, 19:45:21 ---I da dobar ti je naslov!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
:frajer:
--- Kraj citata ---
;D
Pupo:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Rujan, 2011, 19:00:59 ---Pa sta nije tamo sve ravno bez i jednog zavoja? Nisam bio tamo, al svi motoristi se zale na Slavoniju zbog dosadnih voznji gdje nema zavoja....
--- Kraj citata ---
Ti koji se žale nisu prošli pol Slavonije, a pogotovo ne kRRndiju :) Neznam, ja na koju god stranu da krenem iz Požege, svagdje je brdo ;D
@Emir Svaka čast na putu i volji za isti.
EmirF121:
Eto kad se skontate, bilo kod od vas, da li iz Osijeka, Vinkovaca, Sl. Broda nije bitno navratite u Brčko da vidite kako Bošnjo ugosti. Odma ćemo janje okrenut i jedno 3-4 gajbe PAN-a ohladit.
A ne ko neki danas: "Joj ne mogu, krava mi se otelila, blee blee.", "Joj ne mogu doći stvarno, slažem neki ludi setup, blee blee." :icon_biggrin:
Pupo :icon_thumright:
Guje:
--- Citat: EmirF121 - 18 Rujan, 2011, 02:01:47 ---Eto kad se skontate, bilo kod od vas, da li iz Osijeka, Vinkovaca, Sl. Broda nije bitno navratite u Brčko da vidite kako Bošnjo ugosti. Odma ćemo janje okrenut i jedno 3-4 gajbe PAN-a ohladit.
A ne ko neki danas: "Joj ne mogu, krava mi se otelila, blee blee.", "Joj ne mogu doći stvarno, slažem neki ludi setup, blee blee." :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
walkay:
--- Citat: EmirF121 - 18 Rujan, 2011, 02:01:47 ---Eto kad se skontate, bilo kod od vas, da li iz Osijeka, Vinkovaca, Sl. Broda nije bitno navratite u Brčko da vidite kako Bošnjo ugosti. Odma ćemo janje okrenut i jedno 3-4 gajbe PAN-a ohladit.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: Ja nemam zivotinje doma, pa sam uspio doci! :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju