Tehnički kutak > Styling skutera
Ako mi možete dat nekakav prijedlog!!!!!
andy:
--- Citat: K...I...K...O - 04 Ožujak, 2008, 16:05:45 ---ma da...sve je to ok al ja bi bas ova dva...ful su mi ljepi...a i nisam bas neki za to spajat...dal je sjebano ova dva zvučnika stavit...????
--- Kraj citata ---
kak misliš dal je sjebano stavit....
pa to je plug and play samo staviš i priključiš na akumulator i peri
vjeko86:
gle ne bi trebalo biti toliko komplicirano,zoki-nrg-i je sebi to radio i fulll je ok ispalo,
veće zvučnike od 13 cm ne moraš ni pokušavati stavljati jer nema toliko mjesta,a mac-audio marka ima odlične zvučnike
za ne toliko veliku cijenu,nabaciš si još koju neonku i prst u uvo, ( za pojačalo se možemo dogovorit ) :icon_thumright:
gumy:
najveći kirbaj koji se može napraviti sa skuterom je staviti glazbu pod sic.. i još za to dat preko 100 eura.
karlo:
ja sam u svoj skut stavio pojačalo 100 W - 200 kn i i dva sonijeva visokotonca 130 W - 150 kn i sasvim sam zadovoljan
i preko ipoda puštam muziku...
zoki_NRG:
ne kuzim te kupovine preko scooter attacka, jeftinije ti da si sam lijepo napravis, a ako ti je toliko lijepo imati takve zvucnike, odi u chipoteku, i uzmi si od magnata takve, slicne, mislim da svijetli plastika u plavo, nisam siguran, treba se raspitat, ili upisi u google chipoteka pa si pogledaj...ima puno toga zanimljivo, a ako bis pojacalo, ima moj frend jedno skoro pa ne koristeno, pa ako te zanima, javi se....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju