Općenito > Maxiskuteri
koji 250cc?
Mr J:
ako patis od malih kotaca onda uzmi beverly... siguran izbor... (pretpostavljam da si ozbiljniji) :icon_thumright:
Agv46:
Predlog beverly i nexus :) ja bih definitivno odluchio izmedju ta 2 :)
dejvid:
Nexus ili Derbi, a postoji i Kymco, ne znam koji
Postoji i Kawasaki Ninja 250, lijep, 2 cilindra, ako hoćeš motor, tridesetak tisuća kuna
odin:
--- Citat: kapetanmilutin - 04 Ožujak, 2008, 13:25:13 ---Želim kupiti skuter od 250cc. Patim od većih kola pa su mi za sada beverly i Xcity zapeli za oko. Ma može i xmax, al to je donja granica veličine kola. E sad, vi nastupate! Navedeni skuteri su mi malo skupi :'(, pa tražim vaš savjet koji sličan jeftiniji, a opet kvalitetan skuter kupiti?!
--- Kraj citata ---
imas kymco dva modela na akciji - people s 250 za 27000kn i xciting 250 za 30000kn.
people 16' kotaci, dva diska sprijeda, dupli halogeni far sprijeda, LED tehnologija stop lampe i zmigavaca, punjac za mob, najveci prtljaznik i najbolja podnica u klasi 16', u motopulsu lani u velikom testu svih skutera velikih kotaca na trzistu istaknut kao skuter sa najboljim ubrzanjem, najboljom zavrsnom obradom i najboljim kocnicama. odlicna cijena za takvu opremu, jeftiniji od aprilije sportcity, a puno opremljeniji i prostraniji.
imas i na siteu test, eladio ga je provozao...
Oklop:
mogu ti preporuciti ono na cemu sam proveo najvishe u zadnje vrijeme, a to je kycmo xciting...ogromno, udobno i dobro se i vozi...bez ikakvih kvarova u 8000 km...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju