Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning TGB r50x Jetfighter
MIKSETA:
--- Citat: pralas - 17 Rujan, 2011, 17:45:46 ---bas to :icon_thumright:
ja sam prvo slagao kompletan base setup na tgb-u i onda ti dode runner sa samo zx-om i popapa te :)
nakon toga sam na tgb stavio minarelli lc makinu sa base setup i to je islo duplo bolje nego tgb sa base setupom :)
e onda ni to nije bilo dovoljno pa sam slozio jaci midrejs :)
e onda jednom provozas serijskog sp-a ili neki nabudeni BB :)
i onda shvatis da je sve ostalo k**ra* :)
prodas sve :)
i stedis pare za BB ko ja sada :)
--- Kraj citata ---
Ja pamtim sve i tvoj projekat :icon_biggrin:
Najzalosno je sta sam ostao ja sa CPI a ti stedis za BB :laughing7: :laughing7:
pralas:
--- Citat: MIKSETA - 17 Rujan, 2011, 17:51:02 ---Ja pamtim sve i tvoj projekat :icon_biggrin:
Najzalosno je sta sam ostao ja sa CPI a ti stedis za BB :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
eh da,to su bili dani projekt sa 98 strana i onda sam popizdio i rekao modu da ga izbrise :drunken_smilie:
kak je krenulo nece pralas jos dugo ustedjeti za BB :icon_biggrin:
Zika:
--- Citat: pralas - 17 Rujan, 2011, 16:51:10 ---mozes se ti tu sada kurcit ali vjeruj mi nisi testirao i imao setup da mozes nesto reci :-*
animatrix je u pravu,i on je svjedok kada sam ja jos davnih dana stao sa clanom duka na crtu...
ja sam imao na tgb 303r gianelli extra,polini speed control,kevlar,diznu 68,red sponge i jos neke sitnice...
duka je imao batinu sa 72ccm gore i jos neke stvari...
doslovno sam se iznenadio kako baotian ide,jer sam bio ispred njega mozda metar-dva,a da nisam imao variomat izgubio bi 100%...
isto tako neka ti animatrix stavi video,sa kitanom batinom protiv piaggio nrg sa leovince rr-om pa ces se iznenaditi ;)
tako da nemoj pricati ako ne znas,ja sam svasta proso s tim TGB-om i znm njegove mogucnosto koje nazalost nisu velike jer ta masina je k**ra* za tuning :-*
--- Kraj citata ---
ovo je sve sala,i niko se tu nikom ne kurci,neznam ni odakle je lik,a di da stajemo na crtu jbt,to je sve za.ebancija,sve to stoji sto si ti reko,al tu smo da razmijenjujemo dojmove i misljenja :**
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju