Tehnički kutak > Tuning skutera

leo vince zx , multivar piaggio

<< < (3/4) > >>

steeef:

--- Citat: nrg extreme - 16 Rujan, 2011, 13:05:27 ---Giannelli extra,isto base auspuh,po snazi tu negdje ko zx.
Mogle bi kod mene isto pola grama lakše ali i ove su mu ok.
Vrti se konstantno između 8,5 i 9 i tako najbolje ide,preko 9,5
počinje prevrtavanje i ne valja. :dontknow:

--- Kraj citata ---

po obrtaljki od novog runnera ak se sa zxom vrti manje od 9 hiljada onda je konstantno u rupi..vjerujem da je i tvoj,jer pol grama na 50cc se dost osjeti...na krajnjoj je prevrtavanje normalno na svim masinama

nrg extreme:

--- Citat: steeef - 16 Rujan, 2011, 21:19:20 ---po obrtaljki od novog runnera ak se sa zxom vrti manje od 9 hiljada onda je konstantno u rupi..vjerujem da je i tvoj,jer pol grama na 50cc se dost osjeti...na krajnjoj je prevrtavanje normalno na svim masinama

--- Kraj citata ---
Kažem pola grama bi mu taman sjelo ali i ovako ide dobro.
Možeš pojasnit na kakvu rupu misliš jer ja ne osjetim nikakve rupe
u smislu da mu na određenim brzinama fali okretaja i sl. :dontknow:

steeef:
mislim na rupu da je cijelo vrijeme ispod okretaja koji su mu optimum pa ni nejde kak bi trebal..

nrg extreme:

--- Citat: steeef - 16 Rujan, 2011, 21:32:37 ---mislim na rupu da je cijelo vrijeme ispod okretaja koji su mu optimum pa ni nejde kak bi trebal..

--- Kraj citata ---
Ne znam ,kad sam imo lakše valjčiće(5,8 grama) u startu se opasno prevrtavo na kojih 10,5 i nije išo nikako,
kasnije se spuste okretaji na kojih 9200 pa bude ok,ali mislim da nije išo puno bolje nego sad kad se vrti ispod 9.
Kažem trebo bi stavit nešto oko 6,5 to bi bilo idealno jer sve ispod rezultira prevrtavanjem na startu tako
da se samo dere a nejde. ::)

aprilia area 51:
i koje onda najbolje da stavim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju