Tehnički kutak > Injection
Vađenje plavog inektora
Lenko:
--- Citat: ivek_sr - 18 Rujan, 2011, 20:41:09 ---može bez teflona al kolko dugo će trebati vatri da ti ubije gumicu na injektoru to je pitanje. injektor mora to imat na sebi ak se teflon potroši hići u smeće
--- Kraj citata ---
I ja mislim isto ! Ipak ću morati da potražim ko ga pravi i da naručim par komada !
Tadr3:
--- Citat: lenko - 18 Rujan, 2011, 20:44:28 ---I ja mislim isto ! Ipak ću morati da potražim ko ga pravi i da naručim par komada !
--- Kraj citata ---
ma zemi si od nekog polovni, nemoj se zajebavat s tim... vidim da fali na injektoru ona bijela plastikica sta dihta... samo bus stalno slago nesto, zemi drugi
Lenko:
--- Citat: Tadr3 - 19 Rujan, 2011, 08:02:18 ---ma zemi si od nekog polovni, nemoj se zajebavat s tim... vidim da fali na injektoru ona bijela plastikica sta dihta... samo bus stalno slago nesto, zemi drugi
--- Kraj citata ---
Hteo sam da uzmem sa nekog polovnog, ali se teško skida, skoro nemoguće. A neće faliti da se ima par komada u rezervi !
Tadr3:
ma ne skida se nis tesko ak nije fuš ko tvoj :toothy12:
Lenko:
Naravno, probaću, ako nađem neki koji je crkao, a da mu je ispravan teflon. To je u stvati ta bela plastika ! I ako može da stane na ovaj moj, koji je malo sjeban !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju