Općenito > Generalno o skuterima

Trebam preporuku - s čim da udaram kolegu?

<< < (2/4) > >>

marin-w:
Ocito je bilo pred kraj radnog vremena  :laughing7: !! Ukutiji od prve pomoci  ??? rakija  :toothy12: !!

Mr J:

--- Citat: bullet - 03 Ožujak, 2008, 22:42:29 ---ma to sa auspuhom je djelom bio problem u tome što je sjebao auspuh, a djelom u tome što je sjebao navoj u bloku gdje se auspuh iza držao

2 Mr J - ne znam šta bi rekao, i da, radim(o) u servisu, između ostalog i suzukija

--- Kraj citata ---

Hvala na inf, znam da tamo necu ici :)))))

navoj popravis tako da ako ima dovoljno mesa urezes prvi veci ili zapunis postojeci sa tzv. tekucim aluminijem i ponovno urezes...

za ovo drugo ako su ti citavi zubi na radilici onda samo trebas drugu kalotu i eventualno vanjsku polutku variomata (ako su joj zubi otisli)...

bas sam pricao kada se steze matica na variomatu onda se remen stavi u gornje polutke variomata i onda se stegne... i nakon stezanja provjeriti da je sve fixno!

igor.sb:
e opet se sjetim kom sam ja vozio skuter na drugi servis

i tko mi je ubacijo u vario manju dimeziju rola

:angry7: :angry7:

vpucko:
e igore one rolice su 6,9 danas mjerio kod zlatara :) a one druge 4,6 ( te meni trebaju :) )

SlowRider:

--- Citat: igor.sb - 04 Ožujak, 2008, 14:43:19 ---e opet se sjetim kom sam ja vozio skuter na drugi servis

i tko mi je ubacijo u vario manju dimeziju rola

:angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

Sta ti je ubacio u vario 15x12 rolice umjesto 16x13? :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju